Guiacat
La Ferreria
08551 Avinguda Balneari, 1
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant La Ferreria es troba a Tona, a 10 km de Vic. Aquesta masia del segle XII s’ha reformat i reconvertit en una masia restaurant que ofereix una cuina tradicional amb tocs innovadors i que està elaborada amb productes de proximitat i de temporada. La seva carta està repleta de plats diferents del bosc, del camp i del ...

El restaurant La Ferreria es troba a Tona, a 10 km de Vic. Aquesta masia del segle XII s’ha reformat i reconvertit en una masia restaurant que ofereix una cuina tradicional amb tocs innovadors i que està elaborada amb productes de proximitat i de temporada.

La seva carta està repleta de plats diferents del bosc, del camp i del mar aconseguits mitjançant l’agricultura ecològica i biodinàmica, la pesca artesana i la ramaderia sostenible. A més, això fa que es puguin degustar els millors plats de cada estació. Alguns dels plats més destacats són els calamars a l’andalusa, la cua de bou o les postres casolanes.

El restaurant compta amb menús: menú diari, menú de dies festius, menú per a grups, menú per a nens i menú degustació. També tenen plats aptes per a persones celíaques.

La masia disposa de diferents espais i zones privades i es poden realitzar reserves amb antelació.

A l’hivern, obre de 13:00 h a 16:00 h i de 20:30 h a 23:00 h tots els dies, excepte els dimarts que està tancat i els dijous per la nit que està tancat també. A l’estiu, obre tots els dies.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers