Guiacat
Restaurant L'Estanyol
08553 Club de golf Montanyà, s/n
36€ - 50€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant L’Estanyol es troba a la falda del Montseny, en El Brull. Aquesta encantadora masia restaurant forma part del Club Golf Montanyà i està regentat per dos germans, Joan, que s’encarrega de la cuina, i Robert, que s’encarrega de la sala. El restaurant va obrir al 1991 i des d’aquell moment el seu pr...

El restaurant L’Estanyol es troba a la falda del Montseny, en El Brull. Aquesta encantadora masia restaurant forma part del Club Golf Montanyà i està regentat per dos germans, Joan, que s’encarrega de la cuina, i Robert, que s’encarrega de la sala.

El restaurant va obrir al 1991 i des d’aquell moment el seu principal objectiu ha estat tindre un servei excel·lent i elaborar plats amb ingredients de molt alta qualitat, tant de la regió com de fora. A més, l’Estanyol disposa de més de 150 referències de vins i caves nacionals amb diverses D.O.

També tenen una gran varietat de licors i digestius i una selecta carta de Ginebres Premium que inclou unes 30 referències i que, en combinació amb els diversos tipus de tòniques, fan uns gintònics excepcionals.

La seva carta és molt completa amb plats com l’entrecot. Però també ofereix diversos menús: menú del dia (de dilluns a divendres), menú de l’Estanyol (amb plats elaborats amb productes de temporada), menú de la tòfona i altres menús que van dels 30€ als 50€ i que són ideals per a sopars d’empresa, comunions, casaments, celebracions, etc. També disposen d’un menú regal: consisteix en tindre un detall amb algú regalant-li un menú (es pot escollir entre el menú chic degustació i el menú chic gastrobar).

El restaurant l’Estanyol disposa de diversos menjadors d’ambient càlid i sofisticat, una cafeteria on es troba el gastrobar (un espai on es poden degustar petites racions dels plats de la carta), un saló privat amb capacitat per a 16 persones i una terrassa tranquil·la amb vistes excel·lents, ideal per a les nits d’estiu.

Obre tots els dies en horari de dinar de 13:00 h a 16:00 h. Els sopars només estan disponibles els divendres i dissabtes. Es poden realitzar reserves.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers