El restaurant L’Arumí és un restaurant amb 50 anys d’història que es troba a Santa Eugènia de Berga, a Barcelona. Aquí, es caracteritzen per una cuina tradicional catalana i de mercat que està elaborada amb productes de qualitat i acompanyada per un tracte familiar immillorable.
En aquest restaurant s’especialitzen en peix i marisc fresc. Però dintre de la seva carta es poden trobar plats destacats com el filet de vedella, les croquetes o els calçots.
A més, de dimarts a diumenge hi ha menú diari (dinars), els divendres i dissabtes hi ha menú de nit (sopars), els dissabtes i diumenges hi ha esmorzar de forquilla als matins (de 08:00 h a 11:30 h) i disposen de menjar per emportar de dimarts a diumenge. També fan menús per a grups.
L’establiment compta amb amplis menjadors i salons privats per a celebrar qualsevol esdeveniment o reunió, un jardí amb gronxadors per a que els petits puguin jugar, una zona d’aparcament per a clients i una terrassa.
Obre de dimarts a dissabte en horari de dinar de 13:00 h a 16:00 h i els divendres i dissabtes en horari de sopar de 20:00 h a 23:00 h.
També es pot visitar el màgic món del tren, un viatge de somnis a només 20 metres del restaurant L’Arumí. Més informació a www.magicmondeltren.com.
- Fil musical
- Futbol en directe
- Targeta de crèdit
- Televisió
- Terrassa o jardí
- Wifi
- Obert el nadal
- Menú per a grups
- Minusvàlids
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Salons privats
- Reserves per email
- Tiquet restaurant
- Copes / còctels
- Bar
- Sommelier
- Carta en anglès
- Menjar per a celíacs
- Menú per a nens
- Xecs
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
- Guia Michelin
- Aparcament privat
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimarts |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimecres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dijous |
![]() |
![]() |
![]() |
Divendres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dissabte |
![]() |
![]() |
![]() |
Diumenge |
![]() |
![]() |
![]() |
Obre de dimarts a diumenge de 13:00 h a 16:00 h i els divendres i dissabtes també obre de 20:00 h a 23:30 h. Els dissabtes i diumenges també serveixen esmorzars de forquilla de 08:00 h a 11:30 h. |
Andrea Grau
fa 1 setmana
Cada any anem tota la familia, ja és una tradició. Sempre ens tracten com a casa, menjar molt bo. El servei de 10 i relació qualitat-preu fantàstic! No dubteu en tastar el seu postre estrella “l’hereu”. També tenen un museu del tren que es pot visitar.
jordi calls
fa 1 setmana
Hi hem dinat avui a carta i la veritat és que hem menjat molt bé, notable, ara bé crec que el preu excessiu. De primer, ens hem partit uns espàrrecs i una taula de formatges, bons ambdós, i de segon hem fet un entrecot que era brutal, i uns cargols a la llauna que han agradat molt a la meva acompanyant. Amb un vi rosat, coca de pa (6€ per 4 llesques…), sense postres i un tallat= 85€ per dues persones, preu absolutament excessiu. El servei molt atent i amable. El local és absolutament arcaic, dels 80, li falta una rentada de cara important. En resum, el menjar bo però a carta surt car. Tornarem per fer el menú que segur que no farà tan mal a la butxaca.
Carles pujolar rius
fa 4 mesos
Com sempre molt bon menjar i ben atesos
Pilar Gallego Ariño
fa 8 mesos
Dm 1nov22. Disgustada perquè en fer la reserva vam demanar si tenien opcions vegetarianes, ens van dir que sí que en tenien força, un cop allà les opcions vegetarianes eren que ens podien adaptar les amanides i de principal una taula de formatges. A part d'això ho vaig trobar massa car en relació a la quantitat servida.
Mireia Jurado
fa 2 anys
Restaurant familiar amb molts anys a les "espatlles" i tradicional, situat a Santa Eugènia de Berga. Destaquen els plats de cuina tradicional catalana però amb algunes innovacions. Hi ha plats que fa anys que es serveixen i no canvien (per alguna cosa deu ser) com l'entremès, les torrades o les postres "típiques" de la casa. Però, cal dir que hi ha propostes noves, sobretot en el menú de vespres (que fan des de no fa gaire), també alguns plats del menú migdia destaquen positivament. El menú migdia és correcte, consta d'un entrant, primer, segon i postre. Les racions són generoses, per tant, cal escollir bé si vols tenir lloc pel postre. Els canelons són casolans i molt recomanables, en aquest cas, d'espinacs però el mateix passa amb els de carn. És una opció que sempre té bona acollida. L'entremès, com comentava, no ha canviat durant anys. El producte és bo i es nota. De segon els popets a la marinera estaven molt ben cuinats, eren molt tous i s'apreciava que havien estat a l'olla fent xup-xup durant hores. El secret ibèric amb salsa de ceps també estava molt.be fet i és una proposta del tot recomanable. Els postres són casolans i de 'tota la vida'. L'hereu i la pubilla, un gelat de torró amb crema cremada i un xuixo de crema amb gelat de galeta. El servei fa molts anys que és el mateix i es coneix molt bé la carta i els gustos dels clients, ben liderats per la família Arumí! Un bon restaurant dels de sempre!