Guiacat
La Cuca Restaurant Cooperativa
08500 Canyelles, 3
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
En la nostra cultura culinària podríem trobar un gran lloc per les coques, vins dolços i licors catalans. Per això la Cucafera vol promoure i motivar la recuperació de la identitat dels nostres aliments. Ens agradaria retrobar receptes, formules i combinacions antigues per pobles i comarques del nostre paí...

En la nostra cultura culinària podríem trobar un gran lloc per les coques, vins dolços i licors catalans. Per això la Cucafera vol promoure i motivar la recuperació de la identitat dels nostres aliments.

Ens agradaria retrobar receptes, formules i combinacions antigues per pobles i comarques del nostre país i que les pugueu escriure als llibres que tenim a la vostra disposició per tal d'ampliar el nostre repertori. Al mateix temps, volem promoure les nostres tradicions culinàries amb productes de la nostra terra.

No cal ser un gran cuiner de grans estufats, cassoles i paelles, perquè d’ un pebrot i unes anxoves o una poma i uns pinyons en podem fer una coca bona. I acompanyant-li un bon porró de vi podem gaudir d´un bon àpat.

Com aperitiu, per dinar, berenar o sopar, tenim coques dolces i salades, com per exemple: la decorada, de recapte, de trempó, de llardons, de crema de pinyons, de fruites confitades.... En tenim una gran varietat i de ben segur que si en saps alguna mes ens ho faràs saber.

Segur que has provat la ratafia, les herbes de Mallorca, pomada, barreja de patum, un bon moscatell o vi de missa però si al teu poble o comarca en feu d´alguna varietat més, també ens agradaria que ens ho expliquessis.

Esperem fer un recull cultural alimentari i poder fer un pas endavant per crear una base forta de les nostres tradicions culinàries.

També volem fer-vos saber que les coques de pa de la Cucafera són de Folgueroles i estan fetes amb aigua de font. A més a més, sempre que ens es possible, comprem els productes directament al pagès ja que això fa que sapiguem com es fa el producte i sigui tot més natural i més ecològic.

Les coques dolces les fem nosaltres i les farcim amb el que el client demana. En tenim que s’adapten a les nostres festes tradicionals, com la de llardons per dijous gras, de fruites o crema per sant Joan .... I les que fem segons el temps, la imaginació i la vostra col·laboració.

Disposem de tickets de parking al passeig de ½ hora i de 1 hora.

 

Menú cap de setmana 15€+IVA

Menú infantil 7,80€

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers