Guiacat
Cap del pont
08560 Ctra. de Manlleu a la Gleva, s/n
26€ - 35€
Preu mitjà
9.5€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Obert fa més de 25 anys, el restaurant Cap del Pont ofereix una cuina tradicional amb plats de temporada on el mar és sempre el protagonista.   Pop a la gallega, marisc, arrossos amb llamàntol i ceps, el millor del mar i de la terra acompanyat dels millors vins, en un ambient molt familiar i acollidor. Consta de quat...

Obert fa més de 25 anys, el restaurant Cap del Pont ofereix una cuina tradicional amb plats de temporada on el mar és sempre el protagonista.  


Pop a la gallega, marisc, arrossos amb llamàntol i ceps, el millor del mar i de la terra acompanyat dels millors vins, en un ambient molt familiar i acollidor.


Consta de quatre menjadors: un amb capacitat per a 42 persones, un altre per a 12 amb una llar de foc, un altre per a 24 persones i l’últim amb capacitat per a 28. A més, disposa per als clients d’ un aparcament molt ampli.


La varietat en les sales permet que s’hi puguin celebrar tot tipus de celebracions, des de quedades de colles, comunions o festes d’empresa i familiars.


Disposa de servei d’esmorzar de cassola, de dinar amb diversos menús i especials pels cap de setmana. 

Menú diari 9,50€ i 13,50€

Menú cap de setmana i festius 15,50€

Menú cap de setmana especial 24,50€ (begudes incloses)

Llegir més
Serveis

 

  • Fil musical
  • Futbol en directe
  • Targeta de crèdit
  • Televisió
  • Terrassa o jardí
  • Wifi
  • Menú per a grups
  • Minusvàlids
  • Calefacció
  • Accepta reserves
  • Aire condicionat
  • Salons privats
  • Reserves per email
  • Tiquet restaurant
  • Bar
  • Menjar per a celíacs
  • Menú per a nens
  • Obert diumenge
  • Obert a l'agost
  • Fàcil Aparcament
  • Aparcament privat
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

De 8:00 a 19:30 i dimecres, divendres i dissabte obert fins a les 23:00.

Dissabte de 8:30 a 23:00.

Diumenge de 8:30 a 19:00.

Dimarts tancat.

Resta de sopars obert sota reserva prèvia (mínim 10 persones).

OPINIONS

 

emilia

star image star image star image star image       fa 3 anys

Bon servei, però de baixa qualitat i una mica car, era un diumenge hi només hi havia un menú, no hi havia carta.

Angel Sanglas

star image star image star image star image       fa 4 anys

El menú del dijous no us perdeu el arros. Es el millor que fa en Toni el cuiner i propietari del restaurant. No oblideu de provar el seu pop a la gallega...

JAUME RUBIO SANCHEZ

star image star image       fa 5 anys

El menú de diumenge de 18€ molt justet. El vi insufrible. Potser la seva especialització en menjar gallec estigui millor, perque les dues patates d Olot, l esberginia farcida de peix o el pastís d escalivada així com les postres de mató i flam no tenen cap gràcia. Els peus de porc potser estaven quelcom millor.

Xevi Ruiz

star image star image       fa 5 anys

L'última vegada que vaig estar (cap de setmana) el menú no valía el que em van cobrar. Diàriament fan un menú on està freqüentat per molt camioners

MCarmen Compañó

star image       fa 6 anys

Era dels meus restaurants preferits, però el tracte rebut aquest migdia ha estat lamentable. En cap restaurant m havien tret després de estar sentat a la taula esperant pacientment 1 hora , dient-me que el cuiner ja no acceptava més encàrrecs a les 15.30 h. Atenció vigileu que no us passi el mateix 1 hora esperant veient els plats que servien i ...al carrer sense dinar

Altres restaurants propers