Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant

Restaurant Can Puxes (antic Floriac)

  • 19_1.jpg
  • 19_2.jpg
  • 19_3.jpg
  • 19_4.jpg
  • 19_5.jpg

Per l’emplaçament on avui dia trobem Can Punxes, durant el segle II a.C. hi passava una via romana. Més endavant, durant el segle XII va ser construït el Mas Floriac, que s’utilitzava com a fortalesa per a protegir la via, per on circulaven moltes mercaderies. El temps passà i el 1989 s’hi obrir un restaurant que durant 14 anys s’anomenà Mas Floriac i que, 10 anys més tard la néta dels primers propietaris reobrí sota l’actual nom.

A Can Punxes fan cuina catalana tradicional, de la de l’àvia, plats de temporada i, a més a més, són especialistes en carns a la brasa. Fan dinars i sopars i tenen una molt bona carta amb gran varietat d’entrants, de segons, i uns postres per llepar-se’n els dits. Per aquells que sigueu un grup nombrós Can Punxes ha elaborat 3 menús diferents per 15€, 20€ i 25€ que us podrien interessar; en cas de no ser així, també teniu la possibilitat de posar-vos-hi en contacte i demanar que us facin un menú personalitzat. Els dissabtes i diumenges el restaurant prepara esmorzars de forquilla per als més matiners en els quals no falta de res: podreu triar entre carns a la brasa i guisats casolans com els de l’àvia i acompanyar-los amb patates rosses, mongetes amb oli i mongetes amb cansalada. Per acompanyar aquest fantàstic esmorzar i qualsevol dels altres plats de la carta, el restaurant també ofereix una bona selecció de vins, tant catalans com espanyols, que arrodoniran l’àpat.

A l'estiu es pot gaudir dels sopars a la fresca a la terrassa exterior.



  • Preu mitjà

    15€ - 25€

  • Aforament

    -

  • Fumadors

    A la terrassa
  • Menjar a domicili

    no

  • Menjar per emportar-se