Guiacat
Mas Floriac Can Puxes
08178 N-14 km 39
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Can Puxes  es troba en una curiosa ubicació que al segle II a.C. era una antiga via romana i que al segle XII va ser ocupada pel Mas Floriac, una fortalesa per a protegir la via de comerç. En aquest mateix edifici, al 1989 es va obrir un restaurant anomenat Mas Floriac i que ha sigut reobert actualment per la neta d...

El restaurant Can Puxes  es troba en una curiosa ubicació que al segle II a.C. era una antiga via romana i que al segle XII va ser ocupada pel Mas Floriac, una fortalesa per a protegir la via de comerç. En aquest mateix edifici, al 1989 es va obrir un restaurant anomenat Mas Floriac i que ha sigut reobert actualment per la neta dels primers propietaris sota el nom de Can Puxes.

Aquest restaurant de muntanya es caracteritza per una cuina catalana tradicional en la qual s'elaboren plats de temporada i estan especialitzats en carns a la brasa. A més, tenen 3 menús diferents per a grups, menús personalitzats, menús per a empreses, menú diari i menú per a nens.

Els dissabtes i diumenges serveixen esmorzars de forquilla que consisteixen en carns a la brasa i guisats casolans acompanyats amb patates rosses, mongetes amb oli i mongetes amb cansalada. També tenen una bona selecció de vins, tant catalans com espanyols, que arrodoniran l’àpat.

L'establiment compta amb una terrassa exterior, una zona per a nens, servei de càtering, zona d'aparcament i salons privats per a celebracions i esdeveniments.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers