Guiacat
La Bodega de Vic
08500 Plaça del Pes, 7
15€ - 26€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant La Bodega de Vic és un restaurant amb encant que es troba a Vic, a la província de Barcelona. Aquest restaurant acaba de començar una nova etapa amb la seva nova gerència. Així, ara la seva cuina es caracteritza per ser una cuina típica andalusa amb una gran varietat de tap...

Actualment tancat.

El restaurant La Bodega de Vic és un restaurant amb encant que es troba a Vic, a la província de Barcelona. Aquest restaurant acaba de començar una nova etapa amb la seva nova gerència. Així, ara la seva cuina es caracteritza per ser una cuina típica andalusa amb una gran varietat de tapes servides igual que ho fan a Andalusia.

Entre les tapes que més destaquen es troben els xocos, els calamars a la romana, els cargols, el pop a la planxa i les patates braves. Però també tenen una àmplia carta amb salmorejo, fritades de peix, remenats, els embotits ibèrics i les amanides. També disposen d'un menú diari, d'un menú per a nens, d'un menú per a grups, d'un menú de cap de setmana i menjar per a celíacs.

L'establiment compta amb una terrassa climatitzada i té servei de cuina ininterrompuda i servei de menjar per emportar. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre els dimarts, dimecres i diumenges de 08:00 h a 16:00 h. Els dijous obre de 08:00 h a 16:00 h i de 20:00 h a 00:00 h i els divendres i dissabtes obre de 08:00 h a 00:00 h. Obre també a l'agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers