Guiacat
La Taverna del Poble
08550 Estació, 1
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
La Taverna del Poble està especialitzada en braseria i cuina catalana i tradicional. Alguns dels seus plats principals són els peus de porc i la botifarra amb mongetes seques. Prepara esmorzars de forquilla, menús diaris, menjars per emportar, menús per a grups i, quan n’és temporada, un complet menú ...

La Taverna del Poble està especialitzada en braseria i cuina catalana i tradicional. Alguns dels seus plats principals són els peus de porc i la botifarra amb mongetes seques. Prepara esmorzars de forquilla, menús diaris, menjars per emportar, menús per a grups i, quan n’és temporada, un complet menú de calçotada. Disposa d’un espai reservat per a àpats de grup i, a més a més, val a dir que podreu degustar tots els seus plats a la nova terrassa que obre durant l’hora de sopar.

Balenyà, el poble on es troba situada La Taverna, és un indret molt interessant: cal destacar que hi ha força restes d’interès històric per visitar, com per exemple les ruïnes de Santa Maria Savall, restes prehistòriques, camps d’aviació i refugis de la guerra civil, o l’església de Santa Maria de l’Ajuda, la qual és una barreja d’estils del romànic, del gòtic, del barroc i del modernisme.

El restaurant accepta animals i disposa d'un bar i de salons privats per a celebrar events o reunions. A més, els dies de futbol es retransmeten els partits en directe.

Dilluns tancat i nits de dimarts i dimecres tancat. Obre la resta de dies de 08:00 h a 01:00 h. Obert a l'agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers