Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
La Taverna del Poble

Preu mitjà 15€ - 25€

Preu menú -

Contacte

Localització

Estació, 1

08550

Balenyà

Osona

Aforament 60

Fumadors

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 7448_1.jpg

La Taverna del Poble està especialitzada en braseria i cuina catalana i tradicional. Alguns dels seus plats principals són els peus de porc i la botifarra amb mongetes seques. Prepara esmorzars de forquilla, menús diaris, menjars per emportar, menús per a grups i, quan n’és temporada, un complet menú de calçotada. Disposa d’un espai reservat per a àpats de grup i, a més a més, val a dir que podreu degustar tots els seus plats a la nova terrassa que obre durant l’hora de sopar.

Balenyà, el poble on es troba situada La Taverna, és un indret molt interessant: cal destacar que hi ha força restes d’interès històric per visitar, com per exemple les ruïnes de Santa Maria Savall, restes prehistòriques, camps d’aviació i refugis de la guerra civil, o l’església de Santa Maria de l’Ajuda, la qual és una barreja d’estils del romànic, del gòtic, del barroc i del modernisme.

El restaurant accepta animals i disposa d'un bar i de salons privats per a celebrar events o reunions. A més, els dies de futbol es retransmeten els partits en directe.

Dilluns tancat i nits de dimarts i dimecres tancat. Obre la resta de dies de 08:00 h a 01:00 h. Obert a l'agost. • Preu mitjà

  15€ - 25€

 • Aforament

  60

 • Fumadors

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no

Altres restaurants propers