Guiacat
El Racó de León
08500 Torelló, 35
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant El Racó de León és un restaurant que es troba a Vic, en Barcelona, que està especialitzat en una cuina mediterrània i de mercat.  Dintre de la seva carta, es recomanen les especialitats següents: txuletó de vedella gallega, cuixes de granota de Lleó, "botillo del Bierzo", tur...

El restaurant El Racó de León és un restaurant que es troba a Vic, en Barcelona, que està especialitzat en una cuina mediterrània i de mercat. 

Dintre de la seva carta, es recomanen les especialitats següents: txuletó de vedella gallega, cuixes de granota de Lleó, "botillo del Bierzo", turbot al forn i "cecina" de Lleó. Però també serveixen plats combinats els caps de setmana i disposen de diversos menús: menú diari, menú de cap de setmana i festius, menú per a grups, menú per a nens i menjar per a celíacs. Tenen servei de menjar per emportar.

L’establiment disposa de terrassa, d’un celler propi i d’una zona de bar que serveix les millors copes i còctels. També disposen de salons privats per a realitzar esdeveniments i reunions i s’accepten reserves prèvies per correu electrònic o per telèfon.

A l’hivern, obre tots els dies de 08:00 h a 23:00 h, excepte els dimarts que està tancat i els dilluns per la nit. Obre a l’agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers