Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant Parenthesis

Preu mitjà 15€ - 25€

Preu menú -

Contacte

Localització

Carrer Cervera, 11

08500

Vic

Osona

Aforament -

Fumadors no

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 7958_1.jpg

Parenthesis és un restaurant amb servei de cafeteria que està ubicat a Vic, en la provincia de Barcelona. Aquí es pot trobar una cuina casolana catalana i gran varietat de pizzes elaborades artesanalment, tapes i amanides.

Entre els seus plats, destaquen alguns com l’arròs negre, la burrata, el hummus, la pizza al gust, el pop a la gallega, el risotto, les tires de pollastre o les postres casolanes.

A més, disposa de menú diari, de menú per a nens, de menú per a grups, de menú per a persones celíaques i de menú de dissabte a migdia. També té servei de menjar per emportar i servei d’esmorzar (tots els dies menys el diumenge).

L’establiment compta amb una terrassa exterior, una zona per a nens, una zona de bar i sales privades per a celebracions, reunions familiars o per a grups. Es poden realitzar reserves prèvies per Whatsapp al número de telèfon 683 115 594 o per correu electrònic.

Obre tots els dies, excepte el diumenge, de 08:00 h a 16:00 h. Els divendres i dissabtes també obre de 20:00 h a 23:30 h. Obre també a l’agost.Menjar

Tags

 • Preu mitjà

  15€ - 25€

 • Aforament

  -

 • Fumadors

  no

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no

Altres restaurants propers