Guiacat
Restaurant Parenthesis
08500 Carrer Cervera, 11
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Parenthesis és un restaurant amb servei de cafeteria que està ubicat a Vic, en la provincia de Barcelona. Aquí es pot trobar una cuina casolana catalana i gran varietat de pizzes elaborades artesanalment, tapes i amanides. Entre els seus plats, destaquen alguns com l’arròs negre, la burrata, el hummus, la piz...

Parenthesis és un restaurant amb servei de cafeteria que està ubicat a Vic, en la provincia de Barcelona. Aquí es pot trobar una cuina casolana catalana i gran varietat de pizzes elaborades artesanalment, tapes i amanides.

Entre els seus plats, destaquen alguns com l’arròs negre, la burrata, el hummus, la pizza al gust, el pop a la gallega, el risotto, les tires de pollastre o les postres casolanes.

A més, disposa de menú diari, de menú per a nens, de menú per a grups, de menú per a persones celíaques i de menú de dissabte a migdia. També té servei de menjar per emportar i servei d’esmorzar (tots els dies menys el diumenge).

L’establiment compta amb una terrassa exterior, una zona per a nens, una zona de bar i sales privades per a celebracions, reunions familiars o per a grups. Es poden realitzar reserves prèvies per Whatsapp al número de telèfon 683 115 594 o per correu electrònic.

Obre tots els dies, excepte el diumenge, de 08:00 h a 16:00 h. Els divendres i dissabtes també obre de 20:00 h a 23:30 h. Obre també a l’agost.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers