Guiacat
Nou Pamplona
08500 Eix onze de setembre, 11
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Nou Pamplona és un punt de trobada a Vic i la comarca d'Osona. Aquest restaurant està caracteritzat per una cuina tradicional catalana en la qual hi destaquen les tapes i els productes a la brasa. A la seva carta es poden destacar alguns plats com el capipota, el pop a la gallega, la graellada de carn, les croquetes cas...

El restaurant Nou Pamplona és un punt de trobada a Vic i la comarca d'Osona. Aquest restaurant està caracteritzat per una cuina tradicional catalana en la qual hi destaquen les tapes i els productes a la brasa.

A la seva carta es poden destacar alguns plats com el capipota, el pop a la gallega, la graellada de carn, les croquetes casolanes o els canelons casolans. A més, serveixen esmorzars de forquilla, vermuts i picoteos.

També disposen de menú diari, menú de cap de setmana, menú per a nens, menú per a grups i tenen servei de menjar per emportar, servei de càtering i servei a domicili. També fan plats de la cuina vegana sota petició.

El restaurant compta amb diversos espais que permeten realitzar celebracions o esdeveniments, una terrassa amb calefacció, un ascensor, una zona de bar i un celler propi. També retransmeten els partits de futbol en directe i tenen música en directe, segons la seva programació.

Obre tots els dies de 05:30 h a 23:30 h. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon. Obre a l'agost.

Llegir més
Menjar

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers