Guiacat
El Molí de Gurb
08503 Carrer de l'Hostal, 4
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El Restaurant El Molí es troba a la població de Gurb, a l’antiga N-152, en Barcelona. Aquest restaurant és un negoci familiar que ha passat de generació en generació i la història del qual es remunta a l’any 1970. Durant tots aquests anys sempre ha mantingut l’estil tranquil i ha ofert pl...

El Restaurant El Molí es troba a la població de Gurb, a l’antiga N-152, en Barcelona. Aquest restaurant és un negoci familiar que ha passat de generació en generació i la història del qual es remunta a l’any 1970.

Durant tots aquests anys sempre ha mantingut l’estil tranquil i ha ofert plats de la cuina casolana tradicional. Entre els plats que en destaquen de la seva carta es troben els esmorzars de cassola i brasa, els calçots, el bacallà amb samfaina o les mongetes amb botifarra.

A més, aquí també ofereixen un menú diari, un menú de dissabtes, un menú per a nens i un menú per a grups. Aquest últim s’ofereix sota reserva prèvia i pot ser per a qualsevol tipus de celebració. També disposen de servei de menjar per emportar-se.

El local té una capacitat de 160 comensals, fet que permet celebrar-hi esdeveniments festius, com: Cap d’Any, Sant Joan, sopars amb balls i música, etc. Disposa d’una terrassa i espectacles i música en directe.

Obre de 08:00 h a 16:30 h de dilluns a dissabte. A la nit està obert només per a grups i amb reserva prèvia. Els diumenges només està disponible amb reserva prèvia i amb menú (20 €).

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers