Guiacat
Bar Restaurant L'Ona
08500 Pla de Balenyà, 22
15€ - 25€
Preu mitjà
11.2€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant l’Ona és un espai acollidor i familiar on podreu degustar una bona cuina de mercat, tradicional i de caire mediterrani en molts formats diferents, i és que preparen de tot: des d’uns abundants esmorzars de forquilla típics catalans, passant per tot un ventall d’entrepans tant freds com calents, f...

El restaurant l’Ona és un espai acollidor i familiar on podreu degustar una bona cuina de mercat, tradicional i de caire mediterrani en molts formats diferents, i és que preparen de tot: des d’uns abundants esmorzars de forquilla típics catalans, passant per tot un ventall d’entrepans tant freds com calents, fins a menús completament casolans. A l’Ona fan dos menús entre setmana de 11,20 €  i de 12,90 € que inclouen primer plat, segon plat (cada un permet escollir entre unes 5 i 7 opcions) i unes postres casolanes que sempre tenen molt d’èxit. De la mateixa manera, el cap de setmana preparen dos menús una mica més especials i diferents que també estan disponibles la resta de dies festius.

El local on es troba el restaurant l’Ona està completament climatitzat i és ideal per fer-hi trobades familiars i celebracions. A més a més, cal a dir que està situat a Vic, una ciutat dinàmica, encantadora i plena d’història per on és molt agradable passejar tant abans com després de l’àpat i on tot sovint hi ha activitats lúdiques i culturals tant per la mainada com per als més grans.

Llegir més
Cuines
Menjar
Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers