Guiacat
Els Avets
17405 Carrer Sant Hilari, 3
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Els Avets està situat a Espinelves, Barcelona. Aquest restaurant es troba a un local agradable d’ambient càlid i familiar. Ofereix una cuina casolana que està especialitzada en carns a la brasa i a la seva carta destaquen alguns plats com els canelons de bolets amb salsa de ceps, les mandonguilles...

El restaurant Els Avets està situat a Espinelves, Barcelona. Aquest restaurant es troba a un local agradable d’ambient càlid i familiar.

Ofereix una cuina casolana que està especialitzada en carns a la brasa i a la seva carta destaquen alguns plats com els canelons de bolets amb salsa de ceps, les mandonguilles o els peus de porc.

A més, compten amb un menú diari (amb entrant i 2 plats i que inclou aigua, vi i pa torrat amb all i tomata), un menú de dissabte, menú per a nens i també confecciona menús per a ocasions especials, com per exemple, Setmana Santa.

L'establiment disposa d’una sala privada per anar-hi amb mascotes i es poden realitzar reserves amb antelació. No obstant això, durant la Fira de l'Avet, el restaurant no accepta reserves.

Obre de dimarts a dijous de 10:00 h a 16:00 h. Els caps de setmana obre a partir de les 09:00 h. Obre també a l'agost.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers