Guiacat
El Castell del Brull
08553 Paratge el castell
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Castell del Brull va ser construït poc a poc, durant 9 anys per en Josep Mas i la Pilar Muntal, i ha anat passant de generació en generació. Aquest restaurant de montanya que es troba a El Brull, Barcelona, es caracteritza per una cuina catalana tradicional i casolana elaborada amb productes de la zona. Dintre de l...

El restaurant Castell del Brull va ser construït poc a poc, durant 9 anys per en Josep Mas i la Pilar Muntal, i ha anat passant de generació en generació. Aquest restaurant de montanya que es troba a El Brull, Barcelona, es caracteritza per una cuina catalana tradicional i casolana elaborada amb productes de la zona.

Dintre de la seva carta, es poden trobar diversos plats destacats com els canelons casolans, l’estofat de porc senglar, la escudella i carn d’olla, el peix de la llotja o els peus de porc. També compta amb un menú diari, un menú de cap de setmana, un menú per a grups, un menú infantil i serveixen esmorzars de forquilla.

Aquest encantador restaurant que es troba al Montseny té unes vistes increïbles. Disposa, a més, d’una zona per a nens, una terrassa, un celler i salons privats per a celebrar reunions o esdeveniments.

Obre durant l’horari d’esmorzar i de dinar, excepte els dimarts i dimecres que està tancat. Obre de 09:00 h a 17:00 h (els dissabtes, diumenges i festius obre a les 08:00 h).

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers