Guiacat
Restaurant Divicnus
08500 Carrer de Sant Miquel dels Sants, 1
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant Divicnus està situat al centre Vic, Barcelona. En aquest restaurant preparen tots els plats de la seva carta amb menjar fresc i de qualitat i està caracteritzat per una cuina mediterrània i creativa. Entre els seus plats destaquen el marisc, el pop a la brasa o el risotto ne...

Actualment tancat.

El restaurant Divicnus està situat al centre Vic, Barcelona. En aquest restaurant preparen tots els plats de la seva carta amb menjar fresc i de qualitat i està caracteritzat per una cuina mediterrània i creativa.

Entre els seus plats destaquen el marisc, el pop a la brasa o el risotto negre. Així mateix, a part del servei a la carta, ofereix diversos menús: menú diari, menú de dissabte, menú degustació, menú pica-pica, menú per a grups i menú per a nens. També disposen de menjar per a celíacs.

Divicnus permet fer regals originals amb el servei Gastroregals. Aquest servei consisteix en un val tancat per a 2 persones amb qualsevol dels menús de Divicnus, o bé, un val obert perquè les persones a qui fem el regal poden triar els plats de la carta que més els agradin (tots els vals porten inclosos el vi de la casa, el pa, l’aigua i els cafès).

A més, aquest restaurant disposa d'una decoració molt ben cuidada i el local és molt acollidor. També tenen una terrassa per al bon temps, un celler propi i packs per a menjar de 67 € fins a 90€ per a gaudir en parella.

Obre de dimarts a dissabte de 13:00 h a 15:30 h i de 20:30 h a 22:30 h. Es poden realitzar reserves.

Llegir més
Altres restaurants propers