El restaurant Cal Penyora es troba al peu de l’antic camí que passa pel carrer major de Santa Eulàlia de Puig-oriol, a Barcelona. Aquest restaurant de muntanya porta obert com a hostal des de fa més de trescents anys i ofereix una cuina catalana tradicional.
A la seva carta es poden veure plats diversos, però entre els més destacats es troben les aus de corral, la vedella, els cigrons amb cansalada, les patates amb peloia, el senglar amb patates, els embotits de la comarca i les postres casolanes, com el famós flam de formatge.
A més, compten amb un menú diari, un menú de dissabtes, un menú per a nens, un menú per a grups i plats aptes per a persones celíaques. També disposen de servei de menjar per emportar-se.
Aquest local es caracteritza per un ambient familiar i té una terrassa i una llar que el fa molt acollidor. A més, és ideal per a famílies donat que al costat hi ha dos parcs infantils per a que els petits puguin divertir-se.
L’establiment disposa d’allotjament i els voltants ofereixen moltes activitats diferents: visitar el conjunt monumental de Lluçà, el monestir, el claustre i el museu; apropar-se al turó del castell i contemplar la seva espectacular vista; anar a la capella rodona de Sant Vicenç; i aprofitar els boscos i l’espai protegit del pantà del Garet
Obre de dimarts a dissabte de 08:00 h a 16:00 h i els diumenges només obre en horari de esmorzars de 08:00 h a 12:00 h. Serveixen esmorzars de forquilla i es poden realitzar reserves amb antelació.
- Fil musical
- Targeta de crèdit
- Televisió
- Terrassa o jardí
- Wifi
- Menú per a grups
- Minusvàlids
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Bar
- Carta en anglès
- Menjar per a celíacs
- Menú per a nens
- Xecs
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimarts |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimecres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dijous |
![]() |
![]() |
![]() |
Divendres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dissabte |
![]() |
![]() |
![]() |
Diumenge |
![]() |
![]() |
![]() |
Tancat els dilluns i els dies festius. Obre de dimarts a dissabte de 08:00 h a 16:00 h, només menús. Els diumenges obre de 08:00 h a 11:00 h. |
Ramon VFR
fa 3 mesos
Tot boníssim, de qualitat i molt bon servei
Allana Martins
fa 3 mesos
Molt contenta, menja bó i casolà. Bona atenció . Cigrons amb cansalada , i el cabirol i el flam de formatge bonisssimmmm.
E “elcorsariorrrrr”
fa 7 mesos
Avui sortim de ruta motera i vam anar a Santa Eulàlia de Puig-Oriol. Esmorzar en Calç Penyora. Com sempre de gom a gom, bona atenció i plats amb contundència i ben elaborats. Totalment recomanable
Angel Ferrer Mora
fa 10 mesos
Avui, vedella amb bolets. Molt bona/boníssima. Plat un xic escàs. Pa regular (bo, però no és del dia) Vi, cal millorar Flam de formatge molt ben trobat, a tocar de l'excel•lència. Cafè aprovat justet Espai: anys 70-80, millor el menjador interior. Tracte: 7 Ambient: rural Neteja: 6 Servei: 6 Qualitat: 6 Quantitat: 6 Preu: 7 Avui, 20-4-22, en la línia dels darrers anys. Bé en general. Amanideta de ceba (dolça, fresca i cruixent), tomàquet (de pera, gustós i a temperatura correcta) i olives (ben adobades) La meva debilitat: flam de formatge (fora de sèrie) Cafè, pa i vi: cal millorar Relació qualitat-preu: correcta. Avui, 12-7-22, esmorzo amanideta (tomàquet i olives correctes, la ceba massa forta i picant) i cigrons amb petites rostes de cansalada (cigrons ben cuits i les rostes molt bones) Pa i vi: cal millorar Oli d'oliva verge i vinagre de vi cabernet sauvingon Riera Pintó (excel•lent) Café passable Preu bé, com sempre Caldria web per saber quan fan vacances. Important la comunicació. Avui 7-10-22 esmorzo vedella amb bolets, finada. Pa sec i dolent, vi millorable i el flam de formatge sense la textura que ans solia. Em sap greu. Gràcies Àngel Ferrer Mora President de la Penya Gastronòmica del Ripollès
Jose Luis Lea
fa 1 any
Menjar cassola, Bon preu i ben atesos....que més es pot demanar? Menú 20€ amb plats de estofats de senglar, cabirol, peus de porc, vedella amb bolets....