Guiacat
Restaurant Cal Moreu
8540 Ctra. Sant Feliu de Codines
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Joan Sanchez Vives

star image star image star image star image star image       fa 4 mesos

Lloc confortable amb terrassa parking i lloc d'esbarjo, situat a la perifèria Centelles. Són atents i ràpids. La relació qualitat preu en el menjar és molt bona. Recomanable. I tornarem. Ah! I es pot entrar amb el gos a l'interior , fet determinant en un gremi on els animals estan vetats en bona part dels restaurants a la península. Bona sensibilitat en aquest sentit

Joan Miquel Saderra Estellers

star image star image star image star image       fa 1 any

Doncs la sopa de galets estava ben bona i és la meva unitat de mesura, si hi ha un bon brou hi ha una bona cuina. El xai tendre, bones racions i preu ajustat. El flam de mató potser s’hauria de servir a temperatura ambient, està més gustós segons es va acabant. L’allioli un pèl fluixet, àcid. Llimona o vinagre? Val la pena millorar-lo Puix que el xai és bo. Força bé en general. Hi tornaré perquè no duia metàl·lic i em sap greu marxar sense deixar propina. Bé. I per repetir de sopa.

enric abril

star image star image star image star image       fa 1 any

05.06.2021 Menú fi de setmana 25 eur , 12 primers, 9 segons. Cuina casolana sense pretensions, a destacar els canalons d'ànec amb foie i salsa de tòfona, relació preu qualitat 8/10, bon servei.

laia Magrinyà

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Menú d'entre setmana (15€) molt correcte. Hem menjat molt bé i són molt amables i el lloc és xulíssim!! Ja ho he recomenat a familiars i amics!

Guile D

star image star image star image star image star image       fa 2 anys

Menú molt complert i molt bona atenció de tot el personal. Cambrers i cambreres molt atents. Gran servei. Productes de bona qualitat.

Altres restaurants propers