Guiacat
Bar Restaurant Pavelló Esport
08504 Av. Sant Llorenç, 80
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El bar restaurant Pavelló Esport es troba al pavelló d’Esports de Sant Julià de Vilatorta, en la província de Barcelona. Aquest restaurant ofereix plats i tapes de la cuina tradicional catalana. A la seva carta es troben plats com els callos, els peus de porc, els calamars a l’andalusa, e...

Actualment tancat.

El bar restaurant Pavelló Esport es troba al pavelló d’Esports de Sant Julià de Vilatorta, en la província de Barcelona. Aquest restaurant ofereix plats i tapes de la cuina tradicional catalana.

A la seva carta es troben plats com els callos, els peus de porc, els calamars a l’andalusa, el pop a la gallega, les pizzes al gust, les hamburgueses i els plats combinats. A més, es fan paelles i fideuades i els amants del peix fresc podran gaudir de les graellades de peix.

En el restaurant també es serveixen esmorzars de forquilla, cervesa artesanal i disposen de menú de cap de setmana, menú per a grups, menú per a nens i servei de menjar per emportar.

L'establiment té una terrassa, una zona d'aparcament per a clients i una zona per a nens. També es pot gaudir del futbol en directe, els dies que hi ha partits, i d'espectacles i música en directe, segons el seu calendari d'esdeveniments. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre tots els dies excepte els dimecres que està tancat. Durant la setmana, obre de 16:00 h a 22:00 h i els caps de setmana, obre de 09:00 h a 22:00 h. També obre al Nadal.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers