Guiacat
Rectoria D'Orís
8573 Pl. Sant Genís
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Laura Alberch

star image star image star image star image       fa 1 mes

La Rectoria d'Orís és un restaurant envoltat per un entorn molt bonic. L'espai rústic acompanya un menjar de qualitat i fa que l'àpat sigui acollidor. Hem dinat (2 persones) de menú, que té una relació qualitat-preu molt bona. Hem gaudit molt amb el caneló de galta de vedella, que es fonia a la boca. I, de segon, l'arròs de paraigüero, amb bacallà, botifarra negra, bolets i carxofes. Últimament, m'ha costat trobar un lloc on gaudir d'unes bones postres, però el pastisset d'ametlla amb gelat de coco i crema catalana ha arrodonit el meu dinar.

Josep Antoni Vallbona

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Menú diari boníssim amb plats de carta. L'arròs excel·lent. Molt bon servei i et permeten poder sortir a la terrassa a fer el cafè. Una magnífica relació qualitat/preu!

itàpana

star image star image star image star image       fa 2 mesos

Hem fet menú de cap de setmana i tot ben bo. Poso 4 estrelles perquè el lloc i el menjar s'ho valen, però faré alguns comentaris amb la intenció que els/les responsables en prenguin nota, si ho consideren oportú: 1- L'amanida, molt bona, però si canvieu ingredients heu d'avisar. Diu "damunt coca" quan és pasta de full i diu "amb maduixots del Maresme" quan porta boles de meló. 2- la crep està bé, però potser cal potenciar una mica els sabors, ja que notes la dolçor inicial de fruita i oporto, però després la carn no acaba de ser saborosa. 3- el cannoli sicilià de les postres, boníssim. Un 10 per a la crema de mascarpone. Però com abans, si a la carta diu "amb figues", no el podeu portar amb 4 tallets de taronja sense avisar. 4- res a dir a que cobreu els cafès a part, però tenint en compte que el menú no és barat (32€), no trobo correcte que cobreu el gel. 5- i un darrer comentari: potser caldria que canvieu les cadires. No és perquè siguin velles, que ja m'agrada, és perquè són incòmodes. Tot i els comentaris, però, en conjunt tot molt bo. Especial menció a l'arròs de terra endins, boníssim, i a la cassoleta de rap, també molt bona. I, per acabar, afegeixo que l'edifici està molt ben restaurat i fa goig, que l'entorn és molt bonic (just a sota el castell d'Orís), i que el personal és amable, atent i diligent.

Fina Grau

star image star image star image star image       fa 5 mesos

Vem fer el menú de temporada. Tots els plats, inclús els postres ens van semblar exquisits. El servei molt atent. Molt recomanable.

Roger Uceda

star image star image star image star image star image       fa 7 mesos

Bon menú. L'arròs amb sobrassada espectacular. El servei es lent però aquests restaurant és com s'ha de menjar. Molt recomanable.

Altres restaurants propers