- Guarda-roba
- Fil musical
- Futbol en directe
- Targeta de crèdit
- Televisió
- Terrassa o jardí
- Menú per a grups
- Minusvàlids
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Salons privats
- Reserves per email
- Tiquet restaurant
- Bar
- Carta en anglès
- Menjar per a celíacs
- Menú per a nens
- Celler propi
- Xecs
- Obert a l'agost
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimarts |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimecres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dijous |
![]() |
![]() |
![]() |
Divendres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dissabte |
![]() |
![]() |
![]() |
Diumenge |
![]() |
![]() |
![]() |
De 6:00 a 18:00 i de dijous a dissabte de 6:00 a 24:00. Diumenge tancat. |
Ricard Vinyets Cid
fa 1 any
Molt mala experiència durant el Mercat Medieval. Després d'una hora esperant els plats demanats vam acabar marxant sense menjar.
Senyor Xistorras
fa 1 any
Viatge al nord de la Índia sense sortir de la comarca d'Osona. L'entrada del local és poc representita del que realment amaga a l'interior, ja que des de fora podria sembla que és el típic lloc de menjar/anar al lavabo ràpid on només fan pizzes congelades i kebabs amb carns d'orígen dubtós. No obstant, tenen una gran carta de plats procedents de la índia que inclouen verdues, xai, pollastre i un llarg etc que val molt la pena. La qualitat del menjar doncs un 10, el servei però té molt per aprendre però com que son molt trempats, els hi perdonem.
Santi Casademunt
fa 1 any
Una bona opció per sopar diferent. Ténen un munt de plats hindús molt autèntics, i si no saps que triar ells et recomanen bé. Son molt trempats i amables. Ho recomano.
Bajoca Del terreno
fa 1 any
Local amb 3 parts. Kebabs, pizzes i cuina Tandori. El menjar Tandori que hem provat era molt bo. Calitat del menjar espectacular. Preu i quantitats dels plats molt correcte. Única pega, alguna part del local una mica feta caldo i neteja justa. Restaurant recomanable i per repetir.
Josep Sansalvador Font
fa 3 anys
Hi he entrat a 2/4 de dues. Han obert els llums per mi. Això ja m'ha sorprès - sempre ho trobava ple -. N'he sortit a 1/4 de 3. Tota estona sol !! No sabia res del canvi d'amos. El menjar molt fluixet. Com és possible que et portin una fideuà quasi freda si ets l'únic client? El primer - ous farcits amb amanida -, passable. El batut de coco, bé. O hi ha una evolució gegantina de la cuina o... Malauradament, no ho pot salvar la simpatia de la cambrera.