Guiacat
Club Pocket Bike d'Osona
08500 Carrer Perot Rocaguinarda, 5
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Amb més de 20 anys oferint la millor carn, al Club Pocket Bike d'Osona hi podreu tastar una bona graellada de carn per 18 € (cal fer reserva). Obre tots els dies de la setmana per sopar, tot i que també organitza sopars d'empresa, festes d'aniversari, comiats de solter i festes universitàries (que se celebren els dij...

Amb més de 20 anys oferint la millor carn, al Club Pocket Bike d'Osona hi podreu tastar una bona graellada de carn per 18 € (cal fer reserva).

Obre tots els dies de la setmana per sopar, tot i que també organitza sopars d'empresa, festes d'aniversari, comiats de solter i festes universitàries (que se celebren els dijous). També organitzen sopars amb karaoke.

Llegir més
OPINIONS

 

Ignacio Villagra

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Menú migdia bó, bonic i barat. Atenció amable.

Jordi Matas

star image       fa 1 mes

El pati té el seu encant (tot i ser un puntet cutre), la carn a la brasa està bé, els cambrers són amables, però la organització és nefasta: teníem reserva a les 21:00 i fins les 21:20 no ens donen ni les cartes (de fet ens n'acaben donant un parell, tot i ser una taula de 6). Demanem pa, formatges i embotits d'entrant per compartir, i un plat de carn a la brasa cadascú de segon. El pa arriba ràpid, però els formatges i embotits arriben molt tard (sobretot tenint en compte que són plats que no requereixen cap tipus de cuinat). Tot just ens posem a menjar (el pa) a les 21:45 tot i tenir reserva a les 21. Posteriorment arriben els segons, 5 dels plats arriben esglaonadament, però el 6è no acaba d'arribar mai (precisament el meu). Tothom ha acabat el segon que encara faltava que arribés el meu... Els ho anàvem recordant, però res. No ens han donat cap explicació al respecte. A sobre quan ens han donat el compte, que evidentment també s'ha fet esperar una bona estona, hem pogut veure que ens estaven cobrant una racció de pa més del que havíem demanat. El deficient nivell d'organització ens ha fet tenir una molt decebedora experiència. Farà que no repetim, i que no el recomanem a ningú. Llàstima perquè amb la matèria primera que tenen, l'espai, i la bona voluntat dels cambrers, podrien aconseguir alguna cosa almenys decent.

Miquel Martinez

star image star image star image star image       fa 3 mesos

A costat que ens atenguessin tot i que no i havia gaira gent,al final els hem avisat que estam allà i llavors si que han vingut,el menjar bo

Rut Garcia Gimeno

star image star image star image star image star image       fa 4 mesos

Avui hem anat a dinar amb la família. Hem fet el menú de 18 euros. Els entrans són per compartir, bons i variats. Després la carn dels segons també molt bona!!! Postres casolans!!! Tot molt bo!!!!

Judit Cunill Serralvo

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Tracte familiar i molt agradable. Menjar molt bo i amb molt bona relació qualitat-preu. Ambient agradable. Proveu la tarta sacher, que després d'haver provat la tarta de l'Hotel Sacher de Viena, em quedo amb la de pockets que és infinitament millor. Bon profit!

Altres restaurants propers