Guiacat
Petit Bistro
08500 Plaça Major, 25
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El bar restaurant Petit Bistro es troba en la Plaça Major de Vic, en la província de Barcelona. Aquest restaurant es caracteritza per una cuina de mercat amb els millors productes i compta amb una cafeteria. S'especialitza en degustacions i tapes, per la qual cosa els plats destacats són els canelons de verdures, les croquetes...

El bar restaurant Petit Bistro es troba en la Plaça Major de Vic, en la província de Barcelona. Aquest restaurant es caracteritza per una cuina de mercat amb els millors productes i compta amb una cafeteria.

S'especialitza en degustacions i tapes, per la qual cosa els plats destacats són els canelons de verdures, les croquetes casolanes, el gaspatxo andalús, els nachos, les postres casolanes, les patates braves o les tires de pollastre. També compta amb un menú diari de 12 € i es pot demanar menjar per emportar. Té carta en anglès.

El restaurant disposa de terrassa habilitada per a fumadors, un bar per a degustar les millors copes i còctels i està habilitat per a persones minusvàlides.

Es poden realitzar reserves prèvies per telèfon o per correu electrònic.

Dimarts tancat, excepte en dies festius. La resta de dies obre de 11:00 h a 02:30 h. Obert a l'agost.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers