Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Major 3

Preu mitjà 26€ - 35€

Preu menú 16.5€

Contacte

Localització

Plaça Major, 3

08500

Vic

Osona

Aforament 60

Fumadors no

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 7708_1.jpg

Major3 és un jove restaurant que va obrir les portes el passat 14 de novembre del 2014. Tot i el poc temps que fa que es troba actiu, disposa d’un personal amb una amplia experiència en l’àmbit de l’hostaleria i la cuina que ofereix un tracte familiar i professional. El Restaurant Major3 es troba situat a la Plaça Major de Vic.

La cuina del Major3 està especialitzada en la cuina mediterrània i aporta diferents tocs de la cuina del Delta de l’Ebre, la qual destaca pels arrossos, peixos i marisc frescos arribats de les diverses costes del mar Mediterrani. També disposa d’una varietat de productes típics de la comarca d’Osona. Tots els aliments que destaquen d’aquesta cuina els podem veure reflectits en  la carta de temporada i en els diversos menús de què disposa, pensats i elaborats perquè els clients puguin gaudir i degustar cada plat.
 
El Major3 també ens ofereix l’opció de demanar menjar per emportar-se, elaborar menús per a esdeveniments especials, sopars o dinars d’empresa o de grup, etc. També hi ha la possibilitat de demanar menjar per a celíacs.

Per reservar taula o fer qualsevol tipus de consulta podeu fer-ho mitjançant el correu electrònic info@major3.cat, o trucant al telèfon 938 853 600.
 
Visiteu-nos i tindreu l’oportunitat de gaudir d’una bona vetllada.Cuines

Arrosseria

Tags

 • Preu mitjà

  26€ - 35€

 • Aforament

  60

 • Fumadors

  no

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

Altres restaurants propers