Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant Pizzeria Braseria La Flama

Preu mitjà 15€ - 25€

Preu menú 12€

Contacte

Localització

Carrer de la Riera, 5

08500

Vic

Osona

Map

Aforament 70

Fumadors no

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 7934_1.jpg

La Flama és una pizzeria de Vic situada en un local on temps enrere hi havia hagut una emblemàtica botiga de llibres, és per això que alguns dels seus plats i pizzes porten originals noms d’autors i de llibres populars.

Com anàvem dient, La Flama és una pizzeria, però no una pizzeria qualsevol, i és que prepara unes pizzes innovadores amb combinacions d’ingredients molt originals que inclouen salses i que deixen a tothom sorprès i encantat. Així mateix, cal destacar que la massa de les pizzes està molt ben valorada i que totes són cuites al forn de llenya.

A La Flama també fan carns a la brasa, disposen d’una àmplia carta de vins i de carta de postres. Val a dir que si hi aneu a fer una celebració i els ho dieu amb antelació poden encarregar-vos uns pastissos increïbles a Spinelli&Co Cupcakes que acabaran de donar el toc ideal a la festa.

Cal mencionar el fet que Vic és una ciutat molt interessant amb un gran centre històric ple d’edificis emblemàtics per a la història de Catalunya per on és molt agradable passejar. Així mateix és una ciutat dinàmica que al llarg de l’any acull moltes fires, com per exemple la fira medieval, tot un espectacle!Cuines

Braseria

Tags

 • Preu mitjà

  15€ - 25€

 • Aforament

  70

 • Fumadors

  no

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

Altres restaurants propers