Guiacat
La Creperia
Pl. Sant Felip 9 Detras Del Ayuntamiento, 08500, Vic
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Magali Soy

star image star image star image star image star image       fa 2 setmanes

Servei molt macu, molt atents, ràpids i agraïts. Les creps bretons molt bones!

Tecnicaudio Informàtica

star image star image star image star image star image       fa 3 mesos

Genial! menjar brutal! de molt bona qualitat..rápids...i preu/qualitat molt bé.... el amos sempre molt cordials..... els cambrers i cambreres actuals una mica "sossillos"...però correctes......abans els que hi havien eren molt simpàtics.....però en general súper bé

Jordi Verdaguer

star image star image star image star image star image       fa 4 mesos

Hola, demano milers de disculpes, ja que ahir vaig fer una ressenya que no anava dirigida cap aquest restaurant. D'ençà que la Creperia va obrir fa vint anys que soc client habitual. Sempre hi hem celebrat els sopars amb família i amics. Estem molt contents i contentes tant pel menjar com pel preu. El servei és excel·lent, mai n'hem tingut cap queixa. De veritat que és un restaurant de referència a la ciutat i esperem i desitgem que continuï funcionant durant molts anys per continuar venint. Gràcies per tot!

Sònia

star image star image star image star image       fa 1 any

Personal molt amable i atent. Local amb personalitat. Creps molt bones, amb varietat i cada una amb una presentació diferent. M'ha sorprés que tenen una carta per celíacs força complerta. Preu econòmic.

Anna Ecija

star image star image star image star image star image       fa 2 anys

El millor lloc per sopar un bon crep amb bona companyia i un espai agradable. Varietat de creps dolços, salats i amanides. Recomano les creps amb hamburguesa... Boníssimes!!!

Altres restaurants propers