El restaurant El Jardinet està situat al centre del casc antic de Vic, envoltat dels monuments més bells de la ciutat: la Plaça Major, la Catedral, el Temple Romà i el Museu Episcopal. El restaurant conserva un jardí tradicional i autèntic en el seu interior, motiu pel qual se li va posar aquest nom i encara el manté. El Jardinet va ser inaugurat un Divendres Sant de l'any 1980 com a cafè-restaurant, i sempre ha estat un lloc de trobada d'intel·lectuals de la ciutat, músics, i gent de teatre i de cinema. En són ben conegudes i documentades les estones que el poeta Josep Carner i la seva família havien passat al nostre jardí.
Però al llarg dels anys i de l'experiència es van anar introduint nous plats a la carta d'El Jardinet, convertint-se així en un restaurant de cap a peus. L'any 2000 es va dur a terme una remodelació i va entrar Ivan Vilanova Pi com a cap de cuina, un gran professional reconegut a tota Catalunya. Actualment oferim una cuina d'autor i de mercat, a més de menús adaptats a les necessitats dels clients: preparem menús d'empresa, per a grups, i menús completament personalitzats per a ocasions personals.
Menú especial 26,90€
Zona de fumadors a l'estiu (terrassa)
- Sopar a mitjanit
- Guarda-roba
- Targeta de crèdit
- Terrassa o jardí
- Menú per a grups
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Salons privats
- Copes / còctels
- Accepta animals
- Carta en anglès
- Menjar per a celíacs
- Menú per a nens
- Càtering
- Celler propi
- Xecs
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimarts |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimecres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dijous |
![]() |
![]() |
![]() |
Divendres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dissabte |
![]() |
![]() |
![]() |
Diumenge |
![]() |
![]() |
![]() |
De dilluns a diumenge de 13:00 - 15:30
Dijous, divendres i dissabte també sopars de 20:30 - 23:00 |
Berny Cley
en la darrera setmana
Cèntric restaurant de Vic amb un bon menú de cap de setmana. Recomanable reservar amb antel·lació.
Pere Rubio
fa 1 setmana
Un molt bon restaurant. Menjar molt bo i el tracte personal molt agradable
Marta Bellés
fa 3 mesos
Restaurant al casc antic de Vic. Molt ben decorat i bon servei, malgrat un pèl lents. Menú de cap de setmana a 32€ amb cafès a part. Plats amb quantitat raonable.
Cinthia Dannteck
fa 5 mesos
Molt car! El lloc: bueno és molt ampli, es íntim i està ben decorat, però fa fred, no engeguen la cale, i quan portes uns minuts allà fa fred. El servei: bé, correcte. El menjar: -Amanida amb gambes, pernil ibèric i formatge cremós: "literal" com si t'hi possessin una bossa d'amanida florette en un bol i t'ho donen, gambes? hi havien dos petites gambes just per fer el plural de "gamba" pernil ibèric? eh... no ho era, jo crec que no ho era, estiraves com xiclet.. pf! No! -Canelons de rostit: dos MINI canelons i tira avall... Mig bons. -Arròs sec de verdures: no era el mateix cuiner ni de conya! un arròs boníssim de veritat una ració abundant i realment deliciós! -Turbot amb suquet d'escanamarlà i gambes: ho juro que no era el mateix cuiner! estava boníssim, era gustós i donava per sucar-hi pa, però igual que amb la amanida, dos gambetes lo just per fer plural de "gamba" i l'escamarlà el van tallar d'adalt a baix per fer veure el plural. Però era bó! no vam fer postres en vista de l'éxit. Voliem sortir d'allà ràpid!
Roger Hidalgo
fa 6 mesos
El restaurant és petitó, molt maco i agradable. El servei va ser eficient i correcte amb un preu raonable. El menjar estava molt bò però a l’arròs per al meu gust li rebaixarà un toc la sal. Vam disfrutar d’un menú de cap de setmana amb bona companyia al casc antic de Vic. Podria ser un lloc per repetir.