El restaurant El Coll es troba a la comarca d’Osona, en Rupit, i ofereix una gran varietat de cuina tradicional especialitzada en productes de proximitat cuinats a la brasa. De fet, el restaurant és molt conegut pels entrecots cuits sobre brases de pedra volcànica.
Entre els plats de la carta destaquen entrants tan apetitosos com les amanides, l’escalivada, els canelons casolans o l’assortiment d’embotits ibèrics. Quant a les carns a la brasa destaquen la vedella, el xai i el pollastre, que es crien a la masia El Coll. D’altra banda, també es pot gaudi de la vedella de La Garrotxa.
Aquest restaurant-braseria és el lloc ideal per gaudir de la cuina casolana de muntanya en un entorn tranquil i amb unes magnifiques vistes. També disposen d’una zona per a nens, una terrassa, una bodega i salons privats per a celebracions i esdeveniments. També s'accepten animals.
A més, Mas El Coll compta amb els apartaments rurals Cal Cambrer. Es tracta d'un edifici del segle XVIII totalment reformat que es troba al centre de Collsacabra. Des d'aquest allotjament es poden veure els Pirineos, la Vall d'en Bas i la Garrotxa. A més, aquí es poden fer diferents activitats com excursions.
"Cal Cambrer" (13 adults + 2 nens):
CAP DE SETMANA = 450 €.
UNA SOLA NIT = 350 €.
MÉS DE DUES NITS = 200 €/nit.
La Caseta (cabuda 2 adults + 1 nen/a + 1 nadó):
CAP DE SETMANA = 160 €.
UNA SOLA NIT = 120 €.
MÉS DE DUES NITS = 80 €/nit.
- Sopar a mitjanit
- Fil musical
- Targeta de crèdit
- Televisió
- Terrassa o jardí
- Zona nens
- Wifi
- Menú per a grups
- Calefacció
- Accepta reserves
- Aire condicionat
- Salons privats
- Bar
- Menjar per a celíacs
- Menú per a nens
- Celler propi
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns | |||
Dimarts | |||
Dimecres | |||
Dijous | |||
Divendres | |||
Dissabte | |||
Diumenge | |||
Obre de 09:00 h a 18:00 h. A l'agost obre cada dia. La resta de l'any obre els dissabtes i diumenges. |
Encara no hi ha cap opinió