Guiacat
El Cau
08540 Carrer Jesús, 2
10€ - 15€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant El Cau es troba a la localitat de Centelles (Osona) i és el lloc ideal per passar una bona estona en família o amb amics gaudint de tapes, hamburgueses i plats combinats elaborats amb els millors productes de proximitat. En aquest acollidor local, es pot escoltar música mentre es pren una copa a la seva zona de b...

El restaurant El Cau es troba a la localitat de Centelles (Osona) i és el lloc ideal per passar una bona estona en família o amb amics gaudint de tapes, hamburgueses i plats combinats elaborats amb els millors productes de proximitat.

En aquest acollidor local, es pot escoltar música mentre es pren una copa a la seva zona de bar o es pot conversar amb els amics o familiars a la vegada que es tasta una de les seves famoses coques de torrada al gust.

Entre les tapes més destacades de la carta es troben els calamars a l'andalusa, les aletes de pollastre i les croquetes casolanes. A més, hi ha una gran varietat d'amanides (amanida de formatge de cabra, amanida d'anxoves i tonyina, etc.) i diferents coques i torrades que fascinaran als paladars més exquisits. Tenen menú diari, menú per a grups, menú infantil i menú de cap de setmana.

A l'estiu, es pot gaudir d'aquesta experiència gastronòmica a la seva espectacular terrassa exterior, ja sigui durant el migdia o ben entrada la nit. També compten amb salons privats per a celebracions i esdeveniments i la seva cuina es ininterrompuda. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre tots els dies, excepte els dimarts que està tancat, de 09:00 h a 23:00 h. També obre a l’agost.

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers