Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant Corretgers 6

Preu mitjà 15€ - 25€

Preu menú 17.9€

Contacte

Localització

Corretgers, 6

08500

Vic

Osona

Aforament 30

Fumadors

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 2086_1.jpg

ACTUALMENT TANCAT

Caliu, art i exquisideses a les nits d’hivern; exquisideses, frescor i bellesa a les nits d’estiu. Aquestes són algunes de les peculiaritats del Restaurant Corretgers 6, al centre històric de Vic.

La delicadesa i qualitat de la seva carta us complaurà, sigui quina sigui l’opció que escolliu: des de la cuina més tradicional a la més innovadora que proporciona sensacions de contrast al paladar. Els vins i caves, seleccionats amb gust, arrodoniran un sopar íntim que el personal de Corretges 6 cuidarà fins al detall. 

I mentre sopeu, podreu admirar l’exposició de quadres, sempre diferent, que decora les parets i posa la guinda a les vetllades inoblidables. 

Tan si coneixeu Vic com si no, aquesta pot ser una ocasió perfecta per contemplar les seves pedres mil·lenàries des del jardí del Restaurant, des d’on es veu molt proper el solemne campanar de la Catedral. 

És un jardí del tot màgic, envoltat d’olors, colors i llum ambre, amb petits racons privilegiats vora un sortidor d’aigua cristallina...  

Restaurant Corretgers 6, al carrer Corretgers, número 6, de Vic.

I si és la primera vegada que veniu a la nostra ciutat, segur que compartireu l’emoció de Jacint Verdaguer: “Enmig d’una plana en cingles reclosa, com reina que guarden de dia i de nit, los braços de l’aspre Montseny i del Tossa, desperta somnia la ciutat de Vic”. 

A tots els menús podeu degustar un cava brut nature per un suplement de només 6€. • Preu mitjà

  15€ - 25€

 • Aforament

  30

 • Fumadors

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no

Altres restaurants propers