Guiacat
Restaurant Corretgers 6
08500 Corretgers, 6
15€ - 25€
Preu mitjà
17.9€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
ACTUALMENT TANCAT Caliu, art i exquisideses a les nits d’hivern; exquisideses, frescor i bellesa a les nits d’estiu. Aquestes són algunes de les peculiaritats del Restaurant Corretgers 6, al centre històric de Vic. La delicadesa i qualitat de la seva carta us complaurà, sigui quina sigui l’opció que e...

ACTUALMENT TANCAT

Caliu, art i exquisideses a les nits d’hivern; exquisideses, frescor i bellesa a les nits d’estiu. Aquestes són algunes de les peculiaritats del Restaurant Corretgers 6, al centre històric de Vic.

La delicadesa i qualitat de la seva carta us complaurà, sigui quina sigui l’opció que escolliu: des de la cuina més tradicional a la més innovadora que proporciona sensacions de contrast al paladar. Els vins i caves, seleccionats amb gust, arrodoniran un sopar íntim que el personal de Corretges 6 cuidarà fins al detall. 

I mentre sopeu, podreu admirar l’exposició de quadres, sempre diferent, que decora les parets i posa la guinda a les vetllades inoblidables. 

Tan si coneixeu Vic com si no, aquesta pot ser una ocasió perfecta per contemplar les seves pedres mil·lenàries des del jardí del Restaurant, des d’on es veu molt proper el solemne campanar de la Catedral. 

És un jardí del tot màgic, envoltat d’olors, colors i llum ambre, amb petits racons privilegiats vora un sortidor d’aigua cristallina...  

Restaurant Corretgers 6, al carrer Corretgers, número 6, de Vic.

I si és la primera vegada que veniu a la nostra ciutat, segur que compartireu l’emoció de Jacint Verdaguer: “Enmig d’una plana en cingles reclosa, com reina que guarden de dia i de nit, los braços de l’aspre Montseny i del Tossa, desperta somnia la ciutat de Vic”. 

A tots els menús podeu degustar un cava brut nature per un suplement de només 6€.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers