Guiacat
Restaurant Cals Avis
08572 Pl. Doctor Monmany, s/n
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Cal Avis es troba situat al centre del bonic poble de Sant Pere de Torelló, a prop del camí de l'ermità de Bellmunt. Està al centre social del poble i aquí es pot degustar la millor carn a la brasa en un bon ambient tranquil i de poble. Tenen un servei especial de barbacoes i arrossades de primavera...

El restaurant Cal Avis es troba situat al centre del bonic poble de Sant Pere de Torelló, a prop del camí de l'ermità de Bellmunt. Està al centre social del poble i aquí es pot degustar la millor carn a la brasa en un bon ambient tranquil i de poble.

Tenen un servei especial de barbacoes i arrossades de primavera a tardor (a partir de 40 persones), per la qual cosa es pot demana més informació. A més a més, la seva cuina està oberta tot el dia i tenen un servei de menjar per emportar. Tenen també un menú diari, un menú de cap de setmana, un menú per a grups i un menú infantil.

El restaurant compta amb salons privats per a celebracions, una zona per a nens (que el converteix en ideal per a famílies) i una terrassa. Es pot veure futbol en directe.

Obre de 06:00 h a 23:00 h, tots els dies excepte els dimarts que està tancat. Es poden realitzar reserves.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers