Guiacat
Barmutet bodega i tapes
08500 Carrer de la ciutat, 2
15€ - 25€
Preu mitjà
12€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Barmutet es troba situat en un local històric de Vic: un lloc lluminós, d’ambient retro, informal i amb classe. Aquest local sorgeix amb la intenció de recuperar l’hàbit del vermut entre els habitants de la ciutat i els vinguts de fora i també amb l’objectiu de fer que el client assaboreixi tota ...

Barmutet es troba situat en un local històric de Vic: un lloc lluminós, d’ambient retro, informal i amb classe. Aquest local sorgeix amb la intenció de recuperar l’hàbit del vermut entre els habitants de la ciutat i els vinguts de fora i també amb l’objectiu de fer que el client assaboreixi tota l’autenticitat del producte.

Aquest bar ofereix tot tipus de begudes: des de vermuts de gran selecció, entre els quals n’hi ha de blancs, negres i de classes varies amb aromes particulars, passant per vins de diverses regions, escollits amb molta cura, fins a caves de tot tipus i cerveses artesanes locals i de fora. I això no és tot; Barmutet també serveix menjars per picar i acompanyar aquestes exquisides begudes, com per exemple: tapes preparades amb ingredients de molta qualitat en què hi ha representats els sabors tant del mar com de l’alta muntanya; conserves, i entrepans que combinen una gran varietat de gustos, textures i colors, ideals per a fer un àpat equilibrat. En trobem un exemple en el combinat de la caixa, en què podem degustar xipirons, escopinyes, navalles, olives, tonyina, musclos i vermut per només 12 €.

Barmutet és el lloc ideal per a fer qualsevol tipus d’àpat ja que és obert durant tot el dia. A més a més, és un local molt dinàmic i actiu que organitza regularment tastets, maridatges, tasts de cerveses, seleccions de caves, tries de vermuts i moltes altres activitats interessants. Si us interessa només cal que estigueu pendents de les seves xarxes socials!

Llegir més
Cuines
Menjar
Tags

 

Altres restaurants propers