Guiacat
Barmutet bodega i tapes
08500 Carrer de la ciutat, 2
15€ - 25€
Preu mitjà
12€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Barmutet es troba situat en un local històric de Vic: un lloc lluminós, d’ambient retro, informal i amb classe. Aquest local sorgeix amb la intenció de recuperar l’hàbit del vermut entre els habitants de la ciutat i els vinguts de fora i també amb l’objectiu de fer que el client assaboreixi tota ...

Barmutet es troba situat en un local històric de Vic: un lloc lluminós, d’ambient retro, informal i amb classe. Aquest local sorgeix amb la intenció de recuperar l’hàbit del vermut entre els habitants de la ciutat i els vinguts de fora i també amb l’objectiu de fer que el client assaboreixi tota l’autenticitat del producte.

Aquest bar ofereix tot tipus de begudes: des de vermuts de gran selecció, entre els quals n’hi ha de blancs, negres i de classes varies amb aromes particulars, passant per vins de diverses regions, escollits amb molta cura, fins a caves de tot tipus i cerveses artesanes locals i de fora. I això no és tot; Barmutet també serveix menjars per picar i acompanyar aquestes exquisides begudes, com per exemple: tapes preparades amb ingredients de molta qualitat en què hi ha representats els sabors tant del mar com de l’alta muntanya; conserves, i entrepans que combinen una gran varietat de gustos, textures i colors, ideals per a fer un àpat equilibrat. En trobem un exemple en el combinat de la caixa, en què podem degustar xipirons, escopinyes, navalles, olives, tonyina, musclos i vermut per només 12 €.

Barmutet és el lloc ideal per a fer qualsevol tipus d’àpat ja que és obert durant tot el dia. A més a més, és un local molt dinàmic i actiu que organitza regularment tastets, maridatges, tasts de cerveses, seleccions de caves, tries de vermuts i moltes altres activitats interessants. Si us interessa només cal que estigueu pendents de les seves xarxes socials!

Llegir més
Cuines
Menjar
Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers