Guiacat
Àgora Viladrau
17406 Plaça Major, 3
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
L'Àgora és un petit restaurant regentat per dos germans que es troba a Viladrau, en el cor del Montseny. Aquest restaurant naix gràcies a que Meritxell, a la cuina, i Marc, al servei de la sala, s'uneixen i s'estableixen a la plaça major de Viladrau, en Osona, per a seguir fent feliç a la gent amb el seu menjar. A...

L'Àgora és un petit restaurant regentat per dos germans que es troba a Viladrau, en el cor del Montseny. Aquest restaurant naix gràcies a que Meritxell, a la cuina, i Marc, al servei de la sala, s'uneixen i s'estableixen a la plaça major de Viladrau, en Osona, per a seguir fent feliç a la gent amb el seu menjar. Aquí, elaboren plats tradicionals catalans amb una cuina de mercat basada en productes de proximitat de la millor qualitat.

Per això mateix, aquí podràs trobar plats destacats com els embotits casolans, el pop a la brasa, els peus de porc, el bacallà, la paella, el milfulles de foie o la carn de caça. La oferta de menús que tenen és molt variada, disposen de: menú diari de, menú infantil, menú de dissabtes a migdia, menú de diumenge a migdia i menú degustació. També tenen menú per a grups i menjar per a celíacs. Es preparen paelles per emportar per encàrrec.

El restaurant disposa de celler propi, per la qual cosa, el seu sommelier podrà aconsellar-te la millor opció per a acompanyar el teu àpat. També tenen una terrassa, salons privats per a celebrar petits esdeveniments, i música en directe. L'establiment es troba habilitat per a persones minusvàlides.

Obre entre setmana (excepte els dimecres no festius, que tanca) de 07:45 h a 00:00 h i els caps de setmana de 08:45 h a 01:00 h. Obert tots els dies a l'estiu. Es poden realitzar reserves per telèfon o per correu electrònic.

S´ofereix cuinar a domicili.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Cristina Marques

star image star image star image star image star image       fa 2 mesos

Una cuina refinada , sutil, bonissima, i ben presentada.Quan diuent que les aparences enganyen ,aqui del tot cert, es un restaurant sencill, aixo sí te un pati amb un emparrat que li dona un toc , pero la cuina es molt millor del que esperes al entrar.Bona troballa gràcies a les caixes regal de Fem pais, el preu no el se.

Sergi

star image star image star image star image       fa 3 mesos

Tenen una petita terrassa al fons de tot on s'està força bé!

Xavi Larrosa

star image       fa 8 mesos

Suposo que no es habitual el tracte i el temps que triguen no nomes en rebre als clients quan entren sino en deixar la carta, servir el dinar… Suposo que tampoc deu ser habitual que havent entrat a les 14:15 al restaurant s’els hi esgotin part dels primers, segons i postres que ofereixen a la carta. El plat d’assortiment de carn a la brasa que en alguna taula duia pebrots, resulta que a la nostra no, per no parlar de l’acompanyament de patates de bossa… Les carxofes saltejades amb pernil, hi faltava pernil, ja que les carxofes son envasades, com a minim posar mes de 3 trocets de pernil… per 15 euros de menú, manca qualitat i eficiencia al servei Vam entrar a les 14:15 i vam sortir a les 16 dinant sense fer café.

Jordi Beneyto

star image star image star image star image star image       fa 1 any

Excelent cuina a un preu molt raonable. La terraceta del darrera ideal per dinars de colla i sobretaula. Hi he anat diversos cops i sempre he sortit satisfet. El darrer cop, un arros negre sublim. Haurien de canviar la politica (com molts altres restaurants) del vi de la casa que hauria d'entrar sempre al menú. Pagar 4,5 euros per un glop de vi pot dur a malbaratar un dinar o experiència (hauré d'acostumar-me a portar una petaca per no sentir-me malament). Pel demés completament favorable i a repetir i aconsellar.

Mireia Jurado

star image star image star image star image       fa 1 any

Local situat al centre del poble de Viladrau, just a la plaça. És un bar-restaurant molt cèntric amb tres espais diferenciats. El primer és el típic bar, força estret amb taules costat d'una barra llarga i al final d'aquesta 3-4 taules, probablement massa properes aa cuina, que és oberta. Per una banda, és un aspecte positiu ja que mostren que "no tenen res a amagar" però a vegades pot ser una mica agobiant, el tràfec que hi ha, al entrar i sortir plats constantment. El segon espai és propi d'un restaurant i es diferencia significativament del primer, a més dona a una terrassa i és un espai més obert i diàfan. El tercer espai doncs és precisament la terrassa, un bon indret per prendre alguna cosa i sopar a la fresca a l'estiu (del més segur). El menú diari migdia que ofereixen consisteix en un primer, segon i postre. En el nostre cas, de primer, fideus a la cassola amb costella de porc. És un plat del tot recomanable, fets al moment i amb una bona base de sofregit de tomàquet natural. Ens els van servir directament en una paella i això també és un aspecte a destacar. De la mateixa manera que els fan individualment i que els ofereixen com a primer plat. De segon, brandada de bacallà gratinada i botifarra a la brasa amb guarnició. La brandada era bona i anava ben d'unes torradetes per poder-la untar. La botifarra també estava ben feta però la guarnició consistia en unes patates fregides casolanes, un punt favorable, però se'ls van passar. Estaven massa fetes, molt dures. De postre, pastís de formatge casolà, ben elaborat i amb bona textura. El servei és correcte i atent.

Altres restaurants propers