Guiacat
Àgora Viladrau
17406 Plaça Major, 3
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
L'Àgora és un petit restaurant regentat per dos germans que es troba a Viladrau, en el cor del Montseny. Aquest restaurant naix gràcies a que Meritxell, a la cuina, i Marc, al servei de la sala, s'uneixen i s'estableixen a la plaça major de Viladrau, en Osona, per a seguir fent feliç a la gent amb el seu menjar. A...

L'Àgora és un petit restaurant regentat per dos germans que es troba a Viladrau, en el cor del Montseny. Aquest restaurant naix gràcies a que Meritxell, a la cuina, i Marc, al servei de la sala, s'uneixen i s'estableixen a la plaça major de Viladrau, en Osona, per a seguir fent feliç a la gent amb el seu menjar. Aquí, elaboren plats tradicionals catalans amb una cuina de mercat basada en productes de proximitat de la millor qualitat.

Per això mateix, aquí podràs trobar plats destacats com els embotits casolans, el pop a la brasa, els peus de porc, el bacallà, la paella, el milfulles de foie o la carn de caça. La oferta de menús que tenen és molt variada, disposen de: menú diari de, menú infantil, menú de dissabtes a migdia, menú de diumenge a migdia i menú degustació. També tenen menú per a grups i menjar per a celíacs. Es preparen paelles per emportar per encàrrec.

El restaurant disposa de celler propi, per la qual cosa, el seu sommelier podrà aconsellar-te la millor opció per a acompanyar el teu àpat. També tenen una terrassa, salons privats per a celebrar petits esdeveniments, i música en directe. L'establiment es troba habilitat per a persones minusvàlides.

Obre entre setmana (excepte els dimecres no festius, que tanca) de 07:45 h a 00:00 h i els caps de setmana de 08:45 h a 01:00 h. Obert tots els dies a l'estiu. Es poden realitzar reserves per telèfon o per correu electrònic.

S´ofereix cuinar a domicili.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers