Guiacat
El Triangle
08570 Carrer del Ter, 200
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant Braseria El Triangle es troba situat al polígon industrial Matabosch de Torelló. Aquest restaurant ofereix plats de la cuina tradicional catalana, especialment carns a la brasa. A la seva carta es pot veure una gran varietat d’amanides, coques, entrants i plats combinats, així com menús per emportar....

El restaurant Braseria El Triangle es troba situat al polígon industrial Matabosch de Torelló. Aquest restaurant ofereix plats de la cuina tradicional catalana, especialment carns a la brasa.

A la seva carta es pot veure una gran varietat d’amanides, coques, entrants i plats combinats, així com menús per emportar. Així, entre els seus plats destacats es troben la paella a la marinera, el bacallà o el pop a la gallega.

A més, qualsevol dels seus plats es pot acompanyar amb un bon vi provinent del propi celler. També tenen menú diari, menú de dissabte i menú de cap de setmana.

És un local amb capacitat per a 70 persones al menjador, 50 al bar i fins a 100 a la terrassa exterior. A més, compta amb un ampli aparcament de fàcil accés i es poden realitzar reserves amb antelació.

L’horari del restaurant és de dilluns a divendres de 06:00 h a 21:00 h. Els dissabtes obre de 08:00 h a 00:00 h i els diumenges només obren per a grups i celebracions (banquets, batejos i comunions).

Llegir més
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers