Guiacat
El Racó del Pi
08540 Font Calenta, 10
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant El Racó del Pi es troba a la localitat de Centelles (Osona) i des de fa més de 36 anys ofereix els millors plats de cuina casolana de la zona en un ambient molt acollidor i un tracte molt proper. Aquest restaurant familiar de poble està especialitzat en esmorzars de forquilla però també compta amb b...

El restaurant El Racó del Pi es troba a la localitat de Centelles (Osona) i des de fa més de 36 anys ofereix els millors plats de cuina casolana de la zona en un ambient molt acollidor i un tracte molt proper.

Aquest restaurant familiar de poble està especialitzat en esmorzars de forquilla però també compta amb bons talls de carn, guisats i embotits de la zona, com vedella amb bolets.

Llegir més
Cuines
Tags

 

OPINIONS

 

ROMA SPQR

star image star image star image star image star image       fa 2 anys

Bona cuina, lloc ideal per fer un bon àpat els caps de setmana, esmorzars de forquilla etc. Ambient distés, agradable y familiar. L'ho millor ben a prop de casa. Ciclimongetes Trek Forever!

falcon su33

star image star image star image star image star image       fa 3 anys

Molt bona cervesa, molt amables y atents Gràcies per tot fins una altre dia i tornaré..

Sil via

star image star image       fa 3 anys

Hem fet el menú i no ens ha agradat, el menjar molt just, qualitat millorable, l'entrecot no és un entrecot és un bistec, a més fred i amb un acompanyament molt pobre. No és un lloc per recomanar ni per repetir. Això si, tant el cambrer com la cambrera molt amables, però amb això no n'hi ha prou.

Conxi Gómez

star image star image star image star image star image       fa 3 anys

Molt bon restaurant, bona carta i menjar de qualitat. Tracte molt agradable, cap problema per venir amb els gossos, tenen una petita terrassa just davant en el que pots estar amb ells tranquil·lament. ¡Per repetir!

JAUME RUBIO SANCHEZ

star image star image star image       fa 4 anys

Espai i atenció molt agradable. Plats de bon producte, ben elaborats i presentats. Preu molt correcte de 19€ el menú de dissabte. Poden millorar el vi tot i que el que ofereixen no es dolent. Restaurant per tornar sempre.

Altres restaurants propers