Guiacat
Mas Ricart
08503 Ctra. Vic-Manlleu, km 2,2
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Mas Ricart es troba a Vic, a Barcelona. Aquesta masia restaurant es troba envolatada per la natura i té vistes al Montseny i a la Plana, el que fa que sigui un lloc ideal amb un ambient tranquil i agradable. La seva cuina és d'estil tradicional i catalana i està elaborada amb els millors productes de mercat. Entr...

El restaurant Mas Ricart es troba a Vic, a Barcelona. Aquesta masia restaurant es troba envolatada per la natura i té vistes al Montseny i a la Plana, el que fa que sigui un lloc ideal amb un ambient tranquil i agradable.

La seva cuina és d'estil tradicional i catalana i està elaborada amb els millors productes de mercat. Entre els seus plats destacats es troben els calçots, el timbal de foie, els bolets, la espatlla de xai, les costelles de cabrit, la escudella i els postres com el brownie o la crema catalana.

El restaurant compta amb un menú diari, un menú de cap de setmana, un menú infantil, un menú per a grups, un menú calçotada, menjar per a vegans i menjar per a celíacs. També té servei de càtering i de menjar per emportar.

L'establiment disposa d'una zona per a nens, una terrassa, salons privats per a la celebració de reunions, banquets i esdeveniments i tenen espectacles i música en directe. Es poden realitzar les reserves prèvies per correu electrònic o per telèfon.

Obre tots els dies de 10:00 h a 23:00 h. També obre a l'agost i al Nadal.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers