Guiacat
Hostal Rural Mas Blanc
08592 C-1413b km 10
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
A la masia Mas Blanc cuinen molt amb productes de temporada, és per això que tenen una carta de temporada preparada exclusivament amb ingredients de la terra. Així mateix, també serveixen un esmorzar de forquilla, un menú diari de 12 € i un menú de caps de setmana i festius per 22 €. Cal destacar ...

A la masia Mas Blanc cuinen molt amb productes de temporada, és per això que tenen una carta de temporada preparada exclusivament amb ingredients de la terra. Així mateix, també serveixen un esmorzar de forquilla, un menú diari de 12 € i un menú de caps de setmana i festius per 22 €. Cal destacar que els divendres i dissabtes a l’hora de sopar també tenen disponible el servei de carta.

Mas Blanc està encantat d’ajudar els clients a organitzar qualsevol tipus de celebració, des de casaments fins a actes i àpats d’empresa, per als quals disposa de servei de càtering, lloguer de carpes i tot el que els sigui necessari. A més a més, també és un hostal i disposa d’habitacions confortables, elegants i amb molt d’encant perquè tothom que ho vulgui pugui allotjar-s’hi i descobrir la zona.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers