Guiacat
Mas Albereda
8504 Av. Sant Llorenç, 68
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

uri pc

star image star image star image star image       fa 2 setmanes

Mas Albereda, sobri, amb detalls que et traslladen en el temps, si en voleu saber només cal visitar el lloc ;). Nosaltres varem menjar en una sala, molt acollidora, al costat de la cuina, d'on es pot veure com treballen, a la mateixa, peque hi ha com una finestra/mirador; reps sensació d'ordre i neteixa. La carta es divideix en: plats del dia, per picar, per començar, arrossos, de la llotja, les carns i un menú degustació; molt completa (vaig tenir seriosos problemes per triar, m'agradava tot). Els productes són de molta qualitat, frescos i alguns de propis. La cuina és tradicional, amb el toc d'en Jubany. Sabors clars. Presentació molt correcta, crec que falta un xic de rodatge als cambrers que ens van atendre per petits detalls, com per exemple, a l'hora d'obrir una ampolla de vi giraven aquesta enlloc del llevataps. Qualitat/preu molt equilibrat. Us deixo unas imatges que valen més que mil paraules, visiteu el lloc i gaudiu.

irene persa

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

El lloc inmillorable, envoltat de natura i pau, ha sigut una estancia de lo més relaxant... El menjar del restaurant esquisit, vam menjar de gust i molt ben servits. El personal tan del restaurant com de la recepció super amables, ens han fet l estancia encara millor. Repetirem segur!

Dolors Crispi

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Reseña del restaurant: Servei atent. Local acollidor, pel meu gust amb massa Baixa temperatura. Menú degustació molt correcte. Ha valgut la pena anar-hi.

Xavier Massegú

star image star image star image star image       fa 1 mes

Hi hem anat a dinar. Hem fet el menú degustació de 53 eur amb begudes apart (ampolla de vi a partir d'uns 25 eur). Bon producte i ben presentat. El servei eficient i molt amable.

Cristina Diez

star image star image star image       fa 2 mesos

Inadmissible q un hotel de 4 estrelles sigui incapaç de localitzar una reserva pagada íntegrament amb mesos d’anticipació. Només la bona feina de l’Anna (recepció) q feia quatre dies q havia començat en aquesta feina, va ser capaç de buscar-nos l’habitació q corresponia pel preu pagat. L’esmorzar molt justet, poca varietat i cap plat calent, només embotit, formatges i bolleria no cassolana.

Altres restaurants propers