Guiacat
Restaurant El Gravat
08500 St. Miquel dels Sants, 19
15€ - 25€
Preu mitjà
20€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
Bar-Restaurant El Gravat. Un dels locals més emblemàtics del casc antic de Vic. Mantenint una mateixa filosofia de combinar la cuina de tapes amb el bar de copes, el Gravat ha estat modernitzat per donar als seus clients el millor servei. Ofereix tapes elaborades i introdueix cuina japonesa, molt ben integrada amb la cuina tradicional...

Bar-Restaurant El Gravat. Un dels locals més emblemàtics del casc antic de Vic. Mantenint una mateixa filosofia de combinar la cuina de tapes amb el bar de copes, el Gravat ha estat modernitzat per donar als seus clients el millor servei. Ofereix tapes elaborades i introdueix cuina japonesa, molt ben integrada amb la cuina tradicional mediterrània.

Local agradable, climatitzat i amb llar de foc, amb bon ambient, amb zona wifi i accés per minusvàlids. El local ofereix també un espai molt ben adequat per exposicions artístiques, reunions de caire empresarial i/o cultural, sopars d'empresa, etc. Un racó amb molta història, al bell mig de Vic, per sentir-s'hi com a casa.

Llegir més
Cuines
Tags

 

Altres restaurants propers