Guia de restaurants de Catalunya

Buscar Restaurant
Restaurant Can Roca d'Esponellà

Preu mitjà 26€ - 36€

Preu menú -

Contacte

Localització

Av Carles Fortuny, 1

17832

Esponellà

Pla De L'estany

Aforament -

Fumadors no

Menjar a domicili no

Menjar per emportar-se no

Hi ha algun error?

Ets el propietari?

 • 7704_1.jpg

«El plat més bo no és pas el més complicat, sinó el que està més ben cuinat dins de la seva senzillesa». Aquesta cita de Can Roca d’Esponellà reflecteix els més de 100 anys d’experiència d’aquest referent de la història gastronòmica del Pla de l’Estany que, obert el 1910, avui ja es troba en mans de la quarta generació de cuineres de la família Roca.

Aquest restaurant proposa una cuina adaptada als nous temps, es manté fidel als seus orígens mantenint ben present el savoir faire de tota la vida. D’aquesta manera els plats de Can Roca d’Esponellà continuen tenint aquella essència dels plats de l’àvia, de cuina casolana, tranquil·la i sense presses que destaca per la seva senzillesa i, alhora, encert en l’elaboració dels plats, i és que el restaurant utilitza una cuina de llenya com les d’abans i un forn de carbó d’alzina per a la brasa.

Can Roca d’Esponellà disposa d’una molt bona oferta: des de servei a la carta, passant per quatre menús diferents disponibles tot l’any, per un menú diari i per dos menús especials de cap de setmana, fins a un menú de Nadal i Cap d’Any per emportar-se, així com una gran varietat d’entrants i segons plats, també per endur-se. Alguns dels plats estrella que podreu trobar enmig de tota aquesta oferta són: canelons, truita de patata i ceba, perdiu amb col, llebre estofada i rostits de cuina de llenya.

Cal destacar també la possibilitat de reservar un dels seus menjadors privats amb capacitat de fins a 50 persones per a realitzar reunions de negocis o festes familiars (el nombre mínim és de 5 persones).

Can Roca d’Esponellà és un restaurant actiu que forma part de la Marca Cuina Catalana i del Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany, l’objectiu del qual és promocionar els productes de proximitat i artesanals de productors locals, compartir idees, recuperar productes i tècniques i donar a conèixer al clients ingredients característics de la zona.Menjar

 • Preu mitjà

  26€ - 36€

 • Aforament

  -

 • Fumadors

  no

 • Menjar a domicili

  no

 • Menjar per emportar-se

  no