El restaurant El Brot es troba a la petita població de Vilavenut, Girona. Aquest establiment és un negoci amb un valor de proximitat que pretén apropar la gastronomia a tothom.
A la seva cuina s'elaboren plats de la gastronomia tradicional catalana i de temporada, entre els quals cal destacar la costella baixa temperatura Angus, el suquet de peix de costa i l'hortet amb mini verdures i terra de malta.
Disposa de menú diari, menú El Brot, menú radical (degustació) i menú radical amb maridatge de vins. També ofereix menjar per a celíacs i plats vegetarians i vegans.
L'establiment compta amb càtering, música en directe, bar i accepta animals. A més, posa en valor el món artesanal amb begudes i licors artesanals.
Obre de dimecres a diumenge per dinar i sopar. Obert tot l'agost, concert cada nit. Cal reservar al 972 57 24 61 o a gastronomiaradical.com
- Fil musical
- Targeta de crèdit
- Terrassa o jardí
- Wifi
- Obert el nadal
- Menú per a grups
- Minusvàlids
- Calefacció
- Accepta reserves
- Música en directe
- Aire condicionat
- Reserves per email
- Copes / còctels
- Accepta animals
- Bar
- Carta en anglès
- Menjar per a celíacs
- Càtering
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
- Espectacles en directe
- Fàcil Aparcament
- Aparcament privat
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimarts |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimecres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dijous |
![]() |
![]() |
![]() |
Divendres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dissabte |
![]() |
![]() |
![]() |
Diumenge |
![]() |
![]() |
![]() |
Dilluns i dimarts tancat |
Xevi Bras
fa 1 mes
Agradable sorpresa a Vilavenut. Cuina amb toc creatiu i bon producte. Tot i que ens havien recomanat l'arròs, vam fer el menú d'estiu de 24€ (2 entrants, 2n a triar i 2 minipostres) que no en portava. Tot ens va agradar molt: els rogers amb pico de gallo, el tàrtar de tomata, el carpaccio de carbassó amb rossyinols i remolatxa... i una carn guisada espectacular. Tenen un assortiment de cerveses artesanes molt xulo! Potser per ser "cuina radical" afegiria més valentia als sabors, a algun plat s'hi trobava a faltar més gust o més contrast, com a crítica constructiva. El local maco (tot i que la música exterior molestava una mica, penso que millor fer-ho abans o després de dinar) i les noies que ens van servir molt atentes. Molt recomanable!
Josep Mitjà
fa 3 mesos
És un equip molt jove, molt compacte i amb les tasques ben distribuïdes. Vam ser 2 i vam fer el menú radical degustació amb meridatge. La Selva, la sommelier i cambrera de sala va clavar tots els nostres gustos, tan en menjar com en beguda. Vam poder saborejar tots i cadascun dels vins de petits cellers. Increibles, atrevits i fscinants. El menjar tot de temporada, molt fresc, atrevit però alhora senzill. Faves a la catalana, xai, carxofa farcida i amanida de l’hort entre els més destacats. Però els sabors i les olors dels plats no et deixaran pas indiferent, petits plaers a cada mossegada i grans moments de sabor al avançar. Molt recomanable, preu molt adecuat al pack (aperitius, 8 plats complerts, beguda, servei proper, atent i modern, experiència viscuda, local ambient genial, cerveseta artesana de Rupià i cafelet) 100€ Llarga vida al Brot!
Marta Leon Rios
fa 3 mesos
Restaurant de 10! Excel·lent en tot! Aposta ferma, valenta i alternativa a un petit poblet. Menú de migdia molt complet. Aposta pels vins naturals i/o del territori. Amb una molt bona execució, amb productes de temporada I del territori. El servei són pura amabilitat i atenció. L'espai moit agradable, acollidor i decorat amb molt bon gust. Em manca provar el menú degustació!
Narcís Cebrià i Llistosella
fa 4 mesos
Senzillament i radical espectacular! Totalment recomanable. Ens hi hem presentat a dinar amb ganes de deixar-nos sorprendre, hem optat pel que seria un menú degustació maridat amb 2 vins i ho hem gaudit d'allò més. Proposta moderna de combinació de temporada, proximitat, sostenible, autenticitat amb un toc de diferència arriscada però encertat. Per permetre's el luxe de tant en tant.
Ruth Perez Romo
fa 5 mesos
Un lloc autèntic en tots els sentits, des de que entres per la porta se'ns ha transmès la passió per la gastronomia d'aquest equip amb tanta cohesió. Menjar fet amb producte de proximitat amb un gust exquisit, la presentació de cada plat tant acurada i encertada, l'explicació del cap de sala que et trasllada un món de sensacions, el vi natural que vàrem poder assaborir tant idoni, tot plegat una experiència espectacular!!