Guiacat
Cal Carreter
08569 C-153 de Vic a Olot, nº 12
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. Cal Carreter està situat a la carretera C-153 de Vic a Olot, nº 12, i pertany a l'indret de Cantonigròs, terme municipal de Santa Maria de Corcó o també anomenat L'Esquirol. La Sònia, la Vanessa, l'Assumpció i l'Antonio conforman el restaurant Cal Carreter, una braseria envoltada d'...
Actualment tancat.
Cal Carreter està situat a la carretera C-153 de Vic a Olot, nº 12, i pertany a l'indret de Cantonigròs, terme municipal de Santa Maria de Corcó o també anomenat L'Esquirol. La Sònia, la Vanessa, l'Assumpció i l'Antonio conforman el restaurant Cal Carreter, una braseria envoltada d'un entorn privilegiat, on podràs gaudir de la natura i dels millors productes d'aquesta terra. Tot això a la muntanya de Collsacabra.

El restaurant ofereix gran varietat de carns a la brasa, amanides variades i suggeriments. Dintre de la seva carta es destaquen l'entrecot a la brasa, les postres casolanes, la graellada de carn, el xai a la brasa i els embotits variats. A més a més, compten amb un menú diari de 12 €, un menú de cap de setmana de 18,50 €, un menú per a grups, un menú per a nens i menjar per a celíacs.

També disposen de terrassa, zona per a nens, bar i espectacles i música en directe. Es poden realitzar reserves per correu electrònic o per telèfon.

Dimarts tancat. Obre la resta de dies: els dilluns de 12:00 h a 18:00 h, els dimecres i els dijous de 12:00 h a 17:00 h, els divendres de 12:00 h a 00:00 h, els dissabtes de 11:00 h a 00:00 h i els diumenges de 11:00 h a 20:00 h.
Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers