Guiacat
Ca L'Estragués
08569 Església, 4
15€ - 25€
Preu mitjà
16€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
OPINIONS

 

Alfred Iniesta

star image star image star image star image       fa 3 setmanes

Cuina catalana tradicional, qualitat d'ingredients, ben tractats, quantitats adequades, servei ràpid i eficient, i això que hi havia força gent, però sense molestar ni resultar agobiant; bon preu, més en funció de tot l'esmentat... Més que bon tracte, cordial i amable. Espai acollidor, la terrasseta i vistes són espectaculars... Repetirem algun dia 😉🖖

Patricia Gomez

star image star image star image star image star image       fa 3 setmanes

No puc comparar per dir que és el millor, però realment per nosaltres 4, inclosos els petits, és el millor restaurant on podríem haver anat a fer el dinar. Per moltes raons, començant pel més important: el tracte (de tots i en especial d'en Ramon que ens va fer riure molt a tots 4), el menjar (tot boníssim, sense excepció) i el lloc on es troba (puges una primera planta i dona a la part de darrera, amb unes vistes i un balcó excepcionals, lluny de la quantitat de gent que ve a veure aquest fabulós poble). Ben segur que hi tornarem, no sé si serem 4+gos 😂, però sens dubte vindrem. 100% recomanable! Aneu-hi!

Jordi Sanchez

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Menjar i tracte de qualitat! Vàrem fer les postres i el cafè a la terrassa amb les seves vistes al poble de Rupit. Gràcies!!

manel ureña uson

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Un menjador que em estat molt còmodes el servei molt atents i agradables i un menjar casolà molt bo.

enric abril

star image star image star image star image       fa 8 mesos

12.01.22 Menú de 5 primers, 4 segons i 4 postres per 19euros, beguda e IVA inclòs. Establiment confortable amb vistes, personal molt amable, menjar casolà regular, relació preu/qualitat 6/10.

Altres restaurants propers