Guiacat
Restaurant Xaco
17250 Av. Cavall Bernat, 112
36€ - 50€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Aquest establiment que avui dia ja gaudeix de més de 25 anys d’experiència en el món de la restauració inicialment va obrir les portes com una peixateria, que al cap de poc va ampliar els seus serveis a restaurant. És per això que avui dia és molt conegut tant per la seva funció de peixa...

Aquest establiment que avui dia ja gaudeix de més de 25 anys d’experiència en el món de la restauració inicialment va obrir les portes com una peixateria, que al cap de poc va ampliar els seus serveis a restaurant. És per això que avui dia és molt conegut tant per la seva funció de peixateria com de restaurant.

En entrar-hi es pot fer una ullada a tot el peix fresc  de Can Xaco, que es va a buscar directament al mercat dues vegades al dia. Disposa de moltes varietats de peix i, normalment, es pot triar entre més de 15 tipus diferents. Seguidament, si es vol menjar al restaurant, s’ha d’escollir de quina manera es vol que el cuinin i esperar. Tanmateix, a Can Xaco no només disposen de peix, sinó que també tenen molts tipus diferents de marisc que mantenen viu als vivers del restaurant i que n’és extret al moment de ser cuinat, cosa que en garanteix la frescor. Aquest restaurant d’esperit familiar també és especialista en plats mariners, com per exemple: l’arròs caldós, la paella a la marinera, la fideuada, el suquet i la sarsuela. El celler de Can Xaco conté una àmplia selecció de vins regionals (Empordà, Priorat, Ribera del Duero, La Rioja, etc.) i també de licors, ideals per a fer l’aperitiu o una agradable i llarga sobretaula.

Aquest jove restaurant és conscient que ja s’ha fet un nom a la zona, però té l’ambició de continuar innovant i mantenir sempre aquesta frescor que tant el caracteritza per tal de continuar superant, any rere any, les expectatives dels clients.

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers