Guiacat
La Locanda di Nonna Flo
17220 Plaça Sant Pere, 1
15€ - 25€
Preu mitjà
15€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
La Locanda di Nonna Filo es troba al poble coster de Sant Feliu de Guíxols, a Girona. Aquest restaurant porta obert des de fa més de 10 anys al càrrec del matrimoni de Francesco Desiderio i Anna Argerich i busquen compartir l’autèntica cuina italiana amb els seus comensals. A la seva carta es poden veure plats m...

La Locanda di Nonna Filo es troba al poble coster de Sant Feliu de Guíxols, a Girona. Aquest restaurant porta obert des de fa més de 10 anys al càrrec del matrimoni de Francesco Desiderio i Anna Argerich i busquen compartir l’autèntica cuina italiana amb els seus comensals.

A la seva carta es poden veure plats molt variats, però entre ells destaquen alguns com els fetuccine funghi porcini flambejats amb grappa (que es preparen davant dels ulls dels comensals amb una roda de parmesà), la carbonara (elaborada amb productes catalans com la cansalada pebrada) o la Insalata Partenopea (verdures fregides tradicionals de Nàpols).

A mes, es poden destacar els risottos, les pizzes i les pastes. També disposen de pastes i pizzes sense gluten i d’una selecció de cerveses i una carta de vins, quasi exclusivament italians. Tenen servei de menjar per emportar-se, servei de càtering i menú diari.

L’establiment compta amb una terrassa, una zona de bar i una zona per a nens. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre tots els dies, menys els dimecres que està tancat, de 13:00 h a 16:00 h i de 19:30 h a 00:00 h. A l’estiu també obre els dimecres a la nit.

Llegir més
Serveis

 

  • Sopar a mitjanit
  • Fil musical
  • Targeta de crèdit
  • Terrassa o jardí
  • Zona nens
  • Wifi
  • Menú per a grups
  • Minusvàlids
  • Calefacció
  • Accepta reserves
  • Tiquet restaurant
  • Copes / còctels
  • Bar
  • Carta en anglès
  • Menjar per a celíacs
  • Menú per a nens
  • Càtering
  • Obert diumenge
  • Obert a l'agost
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Obre tots els dies (menys dimecres que està tancat) de 13:00 h a 16:00 h i de 19:30 h a 00:00 h.

Horari d'estiu: també obre els dimecres per la nit.

OPINIONS

 

Marta Gmail

star image star image star image star image star image       fa 3 setmanes

Vam anar-hi per casualitat, per proximmitat al nostre hotel, sense llegir res i quina grata sorpresa!!!! Un molt bon restaurant , tots els plats elaborats i tipicament italians, es nota q el jefe es italià i latencio dell bonissima! Rapids tant la cuina com els cambrers , increible servei, com avui en dia sen troba pocs , repetirem segur si anem alli!

Arnau Frau Caselles

star image star image star image       fa 1 mes

Fa 5 anys que hi anem religiosament cada 16 d'agost i aquesta vegada ens vàrem trobar que han segregat una part del restaurant i ja no fan pizzes, ho tenen al local del costat. La qualitat del menjar és bona però el servei no és tant amable com ens hauria agradat i es fa difícil menjar dos plats per menys de 40€/persona.

Jordi Torra Miro

star image star image       fa 1 any

El dia 5/9 vam anar a sopar, amb reserva a la tarrasa, quant vam arribar el propietari hans va posar a una taula que es vallugaba molt, va intentar posari uns cartons sota les potes pro no hi havia manera ( el problema no era de les potes sinó de la unió de les pote amb el pal que aguanta el sobra de la taula, li vàrem demanar que hans cambies de lloc i la resposta va ser que si ens canviava uns altre li passaria al mateix 😖al final no hi va bé manera de canviar, al sopar va ser molt agobian ja que quan tallaven la taula es movia molt,tenies de aguantar les begudes i aguantar la taula, el propietari li van comentar els camares hans mirava i no va fer res veient la dificultat que teniam. Hi haviam anat altres vegades i bé , pro aquesta serà la ultima. Per altre banda tenen la mala costum de informar a les persones que tene ciliaquia que no pasa res que els tenen uns forns a molt alta temperatura que ho mata tot( LA CELIAQUIA no es un bacteri ni una cosa que es mati.La enfermedad celíaca, a veces llamada celiaquía o enteropatía sensible al gluten, es una reacción del sistema inmunitario al consumo de gluten, una proteína que se encuentra en el trigo, la cebada y el centeno. Es una Proteïna) informin bé i no menteixin, amb la SALUT no val jugar per guanyar uns €€€

Ana Segura

star image star image star image star image       fa 1 any

Restaurant de cuina italiana/ mediterrània. Interior petit, més taules a l'exterior, davant platja. Boniques vistes. El que hem tastat molt bó. Les pizzes que hem vist passar a altres taules molt bona pinta.

Xef David CR (assesor culinari)

star image star image star image star image       fa 1 any

Lloc molt macoi devant del mar, menjar bo ,vam sopar estaba ple i van trigar una mica en els segons, les patates amb una salsa de foematge fluixetes. Pero es pot recomanar.

Altres restaurants propers