Guiacat
Sol de Mar
43481 Plaça Manuel de Falla, 2
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant Sol de Mar es troba al passeig marítim de la platja de la Pineda, a Vila-Seca, i és el lloc ideal per assaborir una excel·lent gastronomia marinera amb el Mediterrani de fons. Aquest restaurant es troba a una ubicació meravellosa, molt a prop de la platja i amb unes vistes privilegiades...

Actualment tancat.

El restaurant Sol de Mar es troba al passeig marítim de la platja de la Pineda, a Vila-Seca, i és el lloc ideal per assaborir una excel·lent gastronomia marinera amb el Mediterrani de fons.

Aquest restaurant es troba a una ubicació meravellosa, molt a prop de la platja i amb unes vistes privilegiades. Des dels salons del restaurant es pot respirar la tranquil·litat del mar i es pot gaudir de la bellesa de la seva blavor gràcies als grans finestrals dels menjadors. El restaurant té capacitat per a unes 100 persones, per la qual cosa és el lloc ideal per celebrar esdeveniments especials com reunions familiars, sopars d'empresa, batejos, comunions o casaments. 

Tota la carta del restaurant Sol de Mar es basa en una cuidada selecció de productes i una acurada elaboració respectant tots els temps de cocció necessaris. El qualificat equip del restaurant treballa dia a dia per oferir als clients una barreja de tradició i innovació a cadascun dels seus plats. 

Entre els plats de la carta hi trobareu bunyols de bacallà, foie micuit, gambes vermelles de Tarragona, llagosta del Mediterrani, amanida de formatge burrata i tomàquet rosa, arròs negre, rap amb romesco, tataki de tonyina o txuletó de “Black Angus”.

El restaurant disposa de menú diari de dilluns a divendres i de menús especials per al cap de setmana i per a esdeveniments especials. 

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers