Guiacat
Restaurant Sa Jambina
Carrer Bofill i Codina, 21, 17210 Calella de Palafrugell, Palafrugell
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Cuines
Menjar

 

Tags

 

OPINIONS

 

Judit suriñach

star image       fa 3 setmanes

A mí no em pendran més el pèl! Per començar, diferents atencions, potser sí ets habitual o pijote... Tens un altre tracte, però a nosaltres ni dir-nos adéu! I això q ens han cobrat 177 € i per: unes 10 cloïsses seques, és a dir passades de cocció, "una tapeta" de callos amb 2 TALLETS. PETITS d'esperdenya i un turbot al forn, el qual ens han ensenyat un bon troç de peixot (mig amb el cap) i ens hans servit un plat de patates salades amb 3 TALLETS de turbot q no era ni el llom sencer i amb alguna espina. Postres caríssims, qualitat preu gens raonable i PREU de vi inflat, el mateix quE a l'hotel però 8€ més, ala por el morro! Se'ls ha pujat al cap el michelin q ja no existeix per res, no hi aneu! ni el tracte ni el servei, no val la gens la pena.

Mar Casellas

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Producte bo i de qualitat, fet que es fa pagar i val la pena. Bon servei, a més d’un ambient i espai molt agradable.

Pau Llorens

star image star image star image star image star image       fa 2 mesos

Restaurant important, producte i cuina d'alt nivell, tot servit per professionals amb profund coneixement gastronòmic. Imprescindible d'anar als qui saben gaudir i valorar el món de la restauració.

Joan Gelpi

star image star image star image star image star image       fa 9 mesos

Molt bona calitat de peix i una excel·lent bodega.

Guillem

star image star image star image star image       fa 2 anys

Producte fresc i de gran qualitat. Ambient i servei excel•lents. Tot i assumint que el producte bo es fa pagar (i sóc dels que paga a gust si és així) és força evident que el marge aplicat és un punt elevat. La Guia Michelin indica un rang de preus de 40€ a 60€ i no m'encaixa amb la realitat. Més aviat diria que mínim per persona són 70€ (excepte pels que mengen molt poc) i que serà més depenent dels plats i vins escollits. Tot i això el recomanaria per a ocasions si s'està a Calella i es vol menjar producte de qualitat ben cuinat.

Altres restaurants propers