Guiacat
Restaurant Qu4tre
17867 Carrer Sant Roc, 4
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. Els trobaràs a Can Xicoy. El restaurant Qu4tre es troba a Camprodon, en Girona. Aquest restaurant de muntanya i amb encant té un ambient molt familiar i ofereix plats casolans de la cuina catalana tradicional elaborats amb productes frescos de mercat. Els plats que ofereixen són sans, saborosos i econ&ograv...

Actualment tancat. Els trobaràs a Can Xicoy.

El restaurant Qu4tre es troba a Camprodon, en Girona. Aquest restaurant de muntanya i amb encant té un ambient molt familiar i ofereix plats casolans de la cuina catalana tradicional elaborats amb productes frescos de mercat.

Els plats que ofereixen són sans, saborosos i econòmics. Es pot escollir entre una gran varietat d'especialitats com ara l'espatlla de xai, el risotto de bolets, el civet de senglar, els canelons d'espinacs, l'entrecot de vedella, la amanida de formatge de cabra i les seves postres casolanes. A més, tenen també menú diari, menú de cap de setmana, menú de sopar de cap de setmana, menú per a grups i menjar per a celíacs.

L’establiment compta amb un celler propi i amb un sommelier per a aconsellar als clients en tot moment. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

L’horari d’obertura és de 13:00 h a 17:00 h de dimarts a diumenge i de 20:30 h a 00:00 h els divendres, dissabtes i diumenges.

Actualment hi ha una promoció activa: si dius que has vist el restaurant a Guiacat, et regalen una ampolla de cava (mínim han de ser 2 persones).

Llegir més
OPINIONS

 

Encara no hi ha cap opinió
Altres restaurants propers