Can Casanova és un restaurant amb més de 100 anys d'història que es troba al centre del veïnat de Fornells de la Muntanya, dins el terme municipal de Toses. S'hi accedeix per una pista des de la collada de Toses.
Aquest restaurant rústic i amb encant ofereix una cuina tradicional catalana i del Ripollès. Entre els plats que destaquen en la seva carta es troben el porc a la cassola, el pollastre rostit i el conill rostit.
També destaquen els seus canelons casolans, la escudella, la graellada de carn i el pollastre a la cassola. Tenen esmorzars de forquilla i menú diari i menú per a grups.
L’establiment compta amb 2 menjadors i una capacitat de 110 persones i té un lloc ideal per celebracions familiars, comunions, banquets i bateigs (capacitat màxima per a 80 persones).
El local també té zona de joc per als nens i una terrassa per a menjar a l’aire lliure. Es poden realitzar reserves amb antelació.
Obre de dimecres a dilluns de 09:00 h a 11:00 h i de 13:00 h a 16:00 h (a l’hivern fins les 17:00 h) i els divendres i els dissabtes obre també de 20:30 h a 22:30 h.
- Targeta de crèdit
- Terrassa o jardí
- Zona nens
- Wifi
- Menú per a grups
- Minusvàlids
- Calefacció
- Accepta reserves
- Tiquet restaurant
- Bar
- Carta en anglès
- Obert diumenge
- Obert a l'agost
Esmorzar | Dinar | Sopar | |
Dilluns |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimarts |
![]() |
![]() |
![]() |
Dimecres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dijous |
![]() |
![]() |
![]() |
Divendres |
![]() |
![]() |
![]() |
Dissabte |
![]() |
![]() |
![]() |
Diumenge |
![]() |
![]() |
![]() |
Obert de 09:00 h a 11:00 h y de 13:00 h a 16:00 h. Els divendres i els dissabtes també obre de 20:00 h a 22:00 h. En temporada d'hivern obre fins les 17:00 h. A l'agost obre tots els dies. |
Agustí Borrull
fa 1 mes
Restaurant típic de poble. En mig de muntanyes a un poblet molt petit. Cuina cassolana. Bon lloc per menjar i fer un àpat amb els amics o família. Preus no gaire cars, i menjar exquisit.
Jordi Mallol i Comas
fa 2 mesos
Fa més de 40 anys que hi vinc a dinar, i l’únic que ha canviat és l’amplicació del segon menjador, la decoració dels plats i l’emplatament. La Núria tampoc no ha canviat, sempre amunt i avall controlant el que hi ha i el que no hi ha a les taules. Les menges han mantingut sempre la mateixa qualitat. Com sempre tot molt bo. El meu primer favorit de sempre l’escudella, i de segon, quan el fan, el civet de senglar.
Alex Mera
fa 2 mesos
Molt maco i excel·lent servei. Els plats abundants, i en general correcte. Però la Carn d'olla no estava gaire bona, i no ens la van cobrar!
Ricard Carnicer
fa 3 mesos
De tant en quant venim perquè sabem que menjarem bé i estarem millor. Aquest cop hem tornat a fer l'arròs com sempre boníssim i un trinxat preciós i bo. La crema està bona però, si em permeteu, cremada al moment amb un bon gruix de sucre seria espectacular. Fins la propera!
Iolanda
fa 4 mesos
Molt bona atenció amb menjar casolá en un ambient de poble. Entenc que es poble de caçadors peró veure tants caps d'animals penjats a les parets mentre dines, per molts no es gens agradable, es un fet que fa que em plantegi no tornar. De fetales tres estrelles es per aquesta exhibició innecesaria d'animals disecats a tot arreu