Guiacat
Restaurant Can Casanova
17536 Fornells de Muntanya, s/n
26€ - 35€
Preu mitjà
18.5€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Can Casanova és un restaurant amb més de 100 anys d'història que es troba al centre del veïnat de Fornells de la Muntanya, dins el terme municipal de Toses. S'hi accedeix per una pista des de la collada de Toses. Aquest restaurant rústic i amb encant ofereix una cuina tradicional catalana i del Ripollès. Ent...

Can Casanova és un restaurant amb més de 100 anys d'història que es troba al centre del veïnat de Fornells de la Muntanya, dins el terme municipal de Toses. S'hi accedeix per una pista des de la collada de Toses.

Aquest restaurant rústic i amb encant ofereix una cuina tradicional catalana i del Ripollès. Entre els plats que destaquen en la seva carta es troben el porc a la cassola, el pollastre rostit i el conill rostit.

També destaquen els seus canelons casolans, la escudella, la graellada de carn i el pollastre a la cassola. Tenen esmorzars de forquilla i menú diari i menú per a grups.

L’establiment compta amb 2 menjadors i una capacitat de 110 persones i té un lloc ideal per celebracions familiars, comunions, banquets i bateigs (capacitat màxima per a 80 persones).

El local també té zona de joc per als nens i una terrassa per a menjar a l’aire lliure. Es poden realitzar reserves amb antelació.

Obre de dimecres a dilluns de 09:00 h a 11:00 h i de 13:00 h a 16:00 h (a l’hivern fins les 17:00 h) i els divendres i els dissabtes obre també de 20:30 h a 22:30 h.

Llegir més
Serveis

 

 • Targeta de crèdit
 • Terrassa o jardí
 • Zona nens
 • Wifi
 • Menú per a grups
 • Minusvàlids
 • Calefacció
 • Accepta reserves
 • Tiquet restaurant
 • Bar
 • Carta en anglès
 • Obert diumenge
 • Obert a l'agost
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Obert de 09:00 h a 11:00 h y de 13:00 h a 16:00 h.

Els divendres i els dissabtes també obre de 20:00 h a 22:00 h.

En temporada d'hivern obre fins les 17:00 h.

A l'agost obre tots els dies.

OPINIONS

 

Agustí Borrull

star image star image star image star image       fa 1 mes

Restaurant típic de poble. En mig de muntanyes a un poblet molt petit. Cuina cassolana. Bon lloc per menjar i fer un àpat amb els amics o família. Preus no gaire cars, i menjar exquisit.

Jordi Mallol i Comas

star image star image star image star image star image       fa 2 mesos

Fa més de 40 anys que hi vinc a dinar, i l’únic que ha canviat és l’amplicació del segon menjador, la decoració dels plats i l’emplatament. La Núria tampoc no ha canviat, sempre amunt i avall controlant el que hi ha i el que no hi ha a les taules. Les menges han mantingut sempre la mateixa qualitat. Com sempre tot molt bo. El meu primer favorit de sempre l’escudella, i de segon, quan el fan, el civet de senglar.

Alex Mera

star image star image star image       fa 2 mesos

Molt maco i excel·lent servei. Els plats abundants, i en general correcte. Però la Carn d'olla no estava gaire bona, i no ens la van cobrar!

Ricard Carnicer

star image star image star image star image star image       fa 3 mesos

De tant en quant venim perquè sabem que menjarem bé i estarem millor. Aquest cop hem tornat a fer l'arròs com sempre boníssim i un trinxat preciós i bo. La crema està bona però, si em permeteu, cremada al moment amb un bon gruix de sucre seria espectacular. Fins la propera!

Iolanda

star image star image star image       fa 4 mesos

Molt bona atenció amb menjar casolá en un ambient de poble. Entenc que es poble de caçadors peró veure tants caps d'animals penjats a les parets mentre dines, per molts no es gens agradable, es un fet que fa que em plantegi no tornar. De fetales tres estrelles es per aquesta exhibició innecesaria d'animals disecats a tot arreu

Altres restaurants propers