Guiacat
Restaurant El Costabona
17868 Plaça Major, 12
15€ - 25€
Preu mitjà
12€
Preu menú
NO
Menjar a domicili
Menjar per emportar-se
El restaurant Costabona es troba al nord de la vall de Camprodon, delimitant amb la comarca francesa del Vallespir, a Molló. Aquest restaurant de muntanya està especialitzat en menjar tradicional català, tot i que també ofereixen pizzes. Utilitzen productes de la zona per elaborar uns plats creatius i originals. Aix&iac...

El restaurant Costabona es troba al nord de la vall de Camprodon, delimitant amb la comarca francesa del Vallespir, a Molló. Aquest restaurant de muntanya està especialitzat en menjar tradicional català, tot i que també ofereixen pizzes.

Utilitzen productes de la zona per elaborar uns plats creatius i originals. Així a la seva carta en destaquen plats com els embotits, els canelons casolans, l’entrecot a la brasa, les graellades de car, els cargols o els calçots. Encara que també tenen un menú especial, un menú de cap de setmana, un menú diari, un menú per a grups i un menú per a nens. Disposen de menjar per a celíacs i carta en anglès.

El restaurant té capacitat per a 40 comensals i té wifi. Es poden realitzar reserves amb antelació i compten amb servei de menjar per emportar.

Obre de dimarts a diumenge en horari de dinar, de 13:00 h a 16:00 h. També obre a l'agost.

Llegir més
Serveis

 

 • Targeta de crèdit
 • Wifi
 • Menú per a grups
 • Calefacció
 • Accepta reserves
 • Carta en anglès
 • Menjar per a celíacs
 • Menú per a nens
 • Obert diumenge
 • Obert a l'agost
 • Fàcil Aparcament
Horaris

 

  Esmorzar Dinar Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge

Dilluns tancat (excepte festius).

Dinar de 13:00 h a 16:00 h. No fan sopars.

OPINIONS

 

Alberto Tello Cano

star image star image star image star image star image       en la darrera setmana

Van anar al Costa Bona un dinar. Teníem reserva a les 15 h. Vam arribar abans i al preguntar si havíem d'esperar o podíem passar van preparar-nos la taula de seguida i atenent-nos molt bé. Tant l'atenció com el dinar molt molt bons. Racions abundants, ben cuinades, gustoses... Anàvem amb els nens i van rebre el mateix tracte o millor. Realment ets fan sentir com a casa. Inclús la noia més jove que ens va atendre va tindre un detall molt bonic amb la nena que li va guardar a la bossa del tupper amb el dinar del menjar que no va poder acabar-se (per la quantitat). Per acabar, com van començar a dinar tard vanm acabar, lògicament tard, i no ens van fer sentir incòmodes tal com passa a altres llocs on els hi falta treure'n els.plats de la taula. Totalment recomanable. Tornarem! Totalment recomanable.

Josep M F.C

star image star image star image star image       en la darrera setmana

Sencill i de casa, bon tracte i amabilitat. Amanida de tomàquet del hort amb parmesà i pesto, bona, entrecot de poltre, no molt gros però molt bo, i els peus de porc amb marisc excelents!!

CARLES MARTINEZ

star image star image star image star image       fa 1 mes

Un molt bon restaurant de Molló al Ripollès. El tracte I el servei és exquisit. El menjar de molt bona qualitat. La relació qualitat-preu sumat al bon saber fer dels propietaris i a la amabilitat, calidesa i professionalitat tant dels propietaris com del seu seu equip fa que sigui una molt bona opció quan visites la Vall de Camprodon.

Quim VaPelar

star image star image star image star image star image       fa 1 mes

Cargols i peus de porc, molt bons. Molt amables, preu molt correcte. Tornarem !!!

Vicenç Davros

star image star image star image star image       fa 1 mes

Molt bona cuina tradicional catalana. És recomana reservar doncs el local no és molt gran

Altres restaurants propers